Sajnos maximum 140ig tudok nyújtózni de ez már tényleg a plafon 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
macy92
(újonc)

Viperator
(fanatikus tag)
A530 3 év garanciával!

daneg86
(újonc)
max 200ért.
Némineműleg játékra ( wow, cod4, meg néha ezt azt kipróbálni az újabbakból ), továbbá videó konvertálás, kis keretek között effektezés, vágás, PS, CAD.

ktommy91
(őstag)
A Felsoroltak közül szerintem az "Acer 3" vedd,erős proci,jó vga.A hűtéssel szerintem nem lesz gondod,a garit meg 360 napon belül bővítheted.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod, melyik felét!"☮

ktommy91
(őstag)
Ezek szerint szükséged van processzor erőre bőven... Úgy tűnik nem lesz jobb választás mint az az ASUS. A billentyűzete messze van a jótól és arra készülj fel hogy valószínű kelleni fog alá egy hűtőpad mert az i7-ek elég forrófejűek.

macy92
(újonc)
Az egyéb dolgokról van valamilyen tapasztalat? Touchpad, billentyűzet, anyagminőség?

daneg86
(újonc)
A billentyűzetről tudnál írni kicsit, hogy pontosan mire készüljek ? Egyéb probléma ?

ktommy91
(őstag)
Az alátámasztása gyenge.
Személyes tapasztalatom nincs de itt egy vásárlói vélemény:"nagyon frankó, a billentyűzete meg az egész gép nagyon ott van ... és vékony!
a hardver meg ... nem tudom hol találsz ennyi pénzért ilyet
a hűtése meg nagyon halk ... igazából nem is hallani ... még hds filmeknél se szembetűnő
hatalmas up a gépnek"
[ Szerkesztve ]
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod, melyik felét!"☮

macy92
(újonc)
Köszi akkor szerintem ez lesz a befutó.
Még annyi kérdésem lenne hogy lehet benne bővíteni a HDD-t? Mondjuk van itthon egy 320 gigás külső vinyóm szóval valószínűleg elférek rajta majd. Csak érdeklődöm. 

daneg86
(újonc)
Köszi az infót
hát ha csak ennyi a baja, akkor az szerintem elviselhető. de ha esetleg tudsz még valamit, akkor örülnék, ha megosztanád velem 
körbenéztem már elég sok helyen, de nemigen találok róla infót.
Igen,ha nagyobb vinyót akarsz lehet benne cserélni,a külső vinyód meg usb-n keresztül tudod csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]

macy92
(újonc)
Rendben köszi.
Remélem jó lesz a gép és nem lesz vele gond jó néhány évig 
Köszi a segítséget minden jót nektek 

jhonny125
(újonc)
de gondolom a 3 év a magyarország gari...
amiket linkeltem egyik sem nyerő?:-)

McCoy20
(fanatikus tag)
Valaki tudna ebben segíteni? [link]

Eszmentes
(újonc)
Ezt már én is alátámaszthatom. Csütörtök este (amint elérhető lett a webshopban) adtam le a rendelést az Y570-re, és ma már itt is volt. Emellett a géppel is minden oké, magyar, és a papírok is rendben vannak.
A géppel pedig nagyon meg vagyok elégedve, nem bánom, hogy ennyit kellett várni rá.
A hangszórók nem semmik, ilyen jó hangzásra egyáltalán nem számítottam. Teljes mértékben hozza az elvárható teljesítményt a játékoknál, egyedül a LoL-nál van valami gond (gondolom driveres), mert az integrált kártyával 30 fps-em van, míg a GT555M-mel csak 15-20. Igazából ez sem probléma, mert 30-nál is játszható, de azért remélem, hogy ezt valamikor javítják.
Talán az egyetlen dolog amibe bele tudok kötni jelenleg az az, hogy nincs elválasztva a numerikus billentyűzet, de ez sem annyira nagy dolog.

M3oH
(őstag)
Udv! Kerdesem, hogy asusnal ugyanugy mukodik a garikiterj. , mint acernel? Konkretan, ha kulfoldrol rendelek 1 gepet, amihez 1ev gari van alapbol, itt megtudom venni a +2evet, elmeletileg gond nelkul. Errol vkinek vmi tapasztalat?
BF3:M3oH

Borote
(PH! addikt)
Nekem is Y570-esem van, de engem speciel a nem elválasztott numpad annyira nem zavar... Persze ha a kávából még lecsíptek volna egy picit, akkor jutott volna elválasztásra, de ezt el tudom nekik nézni 
rizso: Te is jó fej vagy, 17"-os gépről vágsz be képet 
Ha linket szeretnél megosztani, kérlek használd a 'Link' gombot.
Acernél speciel ha külföldről veszel gépet nemhogy garkiterjesztést nem tudsz rá venni, de még gart se fognak neked intézni, csak az adott országban ahol vetted.
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát
[link] Csak i3-ba,és i7-be találtam(az i7 már elég húzós árban)Mindenképp i5-ös kell? A kettő között nincs óriási különbség.
[ Szerkesztve ]

foxi69
(tag)
Itt azért a VGA közel nincs ott, mint az Y570-ben.
"Ha így marad akkor nem változik."

McCoy20
(fanatikus tag)
Köszönöm a válaszokat és tippeket.
Az i5 azért kellene, mert a srác muzsikás progikkal is terhelni szeretné majd + PS, bár akinek több tapasztalata van az nyugodtan meggyőzhet, hogy i3 is elég hozzá
A VGA nem föltétlen kellen GT555, a szerényebb is is megteszi, de legalább 128 bites legyen.
Ami az Y570 mellett szól, az az, hogy mindenben okés, jó anyagok, jó belső, jó tapintás meg jó vélemények a felhasználóktól.
Esetleg valaki használt már ilyet huzamosabb ideig: [link]?
[ Szerkesztve ]

sokoo
(újonc)
Sziasztok!
Holnapig kellene találnom egy jó laptopot maximum 170 ezer környékén. mit ajánlanátok? Játékra kellene. Annyi féle fajta van, ember legyen a talpán aki eligazodik :S
Előre is kösz mindekinek!
- war. war never changes. -

freewulf
(újonc)
Sziasztok Profik!
Segítsetek nekem legyetek szívesek! Adva vagyon 150k, ebből kellene (op.rsz. nélkül) kihozni 1 csajos notebookot (nem kell feltétlenül rózsaszínű
. Általános felhasználásra kellene.
Köszönöm!
Széles utat!
[link] igaz op. rendszer van hozzá,de legalább csajos.Amúgy méretre mekkorára gondoltál?
[ Szerkesztve ]
Sokat akarja cipelni, mire kell neki? Ha tényleg csak általános dolgokra, legjobban egy 12" körli subnotival jár, HP-ból vannak egész frankók..persze apróban kell nézegeti és nem boltban. Ha pedig mindenképp új kell akkor mondjuk probook 4330s 13", alu borítás, kb 150k az alapverzió.
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát
Asus K53SV szerintem jó vétel ebben a kategóriában
Live with Xperia ;)

cseze
(újonc)
Sziasztok!
Ismerösöm keres laptopot,részletfizetéssel.
Kinézett a Monori Euronics-ban 2 darabot.
HP XD605EA : 169990Ft
Asus X53SC-SX105D 124999Ft
Szerintetek melyiket érdemes megvenni?Vagy a többi közül ami az akciós ujságban van érdemes választani?A gép netezésre,néha játékra(nem FPS) lenne használva.
Esetleg máshol ahol jelenleg részletfizetéses akció van, érdemesebb körbenéznie?
Tudom ez így elég tág,de konkrétabb infot nem tudtam szerezni.
Segítségeteket előre is köszönöm.

F_Petii
(újonc)
A vga-ról kicsit részletesebben: GT540
Kb ilyen teljesítményre gondoltál?
Live with Xperia ;)

M3oH
(őstag)
En magara a lehetosegre gondolok, hogy lehet kiterjeszteni a garit. Amugy Acernel lehet igy van, de Asus tudtommal nemzetkozi garit ad a gepre. Tehat en ugy gondolom, hogy a kulfoldon vasarolt gepet is javitjak itthon, mert ugye ez lenne a nemzetkozi gar.nak a lenyege. Es ezert gondolom ugy, hogy a garit is ki lehet terjeszteni.
Acer is nemzetközi gart ad. De ha te mint magyar vásárló külföldön veszed a gépet, akkor gar csak oda érvényes. Szállítani nem is szállít ide senki, ahogy gondolom asusnál se. Ha Mo-n veszed a gépet akkor nemzetközi a gar.

F_Petii
(újonc)
Igen, szerintem ez bőven megfelelne 1366x768-ban, hosszútávon is,(mivel ugye 5-6 évre kellene), de nem tudom, hogy például a Samsungnál 1600x900-ban pár év múlva mennyire lesz elég.

_core
(fanatikus tag)

Remusz911
(PH! kedvence)
ehhez a fusionös laptophoz mit szóltok?
jól néz ki, jó olcsó, márkás, vékony, 15 colos
Asus A53, és nem is csűnya laptop, szerintem best buykábé így néz ki
egyetlen hátulütője asszem AMD brazosra épül, vagyis Intel Atom sebesség, viszont sokáig bírja biztos 
egyébként melyiket tartjátok best buy-nak?
[ Szerkesztve ]
Samsung terén személyes tapasztalatom nincs,ez hátha segít Ilyen Acer-em van csak i3-as,röviden tömören:Anyaghasználat teljesen rendben,nincs recsegés-ropogás,nem melegszik,nem hangos.Billentyűzetét simán meg lehet szokni(panaszkodnak hogy az iránygombok kicsik,gombok magasan vannak).A gt540 jól teljesít,kisebb kompromisszummal viszi szépen a mai játékokat is,és a proci is teszi a dolgát. Én hálózatról használom,de az aksijáról eddig csak pozitívumot hallottam,összességében teljesen elégedett vagyok vele 
[ Szerkesztve ]

F_Petii
(újonc)
Köszi szépen a tapasztalatokat. Ezek lényegében akkor csak pozitív dolgok. Az Asustól én kicsit tartok, az I7 melegedése, és a feltűnően alacsony árból következő anyaghasználat miatt. Ha valaki nem erősít meg személyes tapasztalatokkal vele kapcsolatban, akkor szerintem hanyagolom is, és marad akkor a fent említett acer vagy ez a Samsung, amiről még nem sokat tudok.
Szerk.: Most olvasom a tesztet, amit linkeltél a Samsungról, na majd meglátjuk mire jutok
[ Szerkesztve ]
Gratula a gépedhez, jó választás volt!
Borote: tudom, én már csak ilyen vagyok
Amúgy nem arra céloztam, hogy az Y570-ben ilyen is lehetett volna, hanem hogy szerintem a linkelt billentyűzet elrendezése lenne az egyik legjobb megoldás.

M3oH
(őstag)
Hat ne legyen igazad
Korbe jarom jobban ezt a temat, aztan kiderul. Koszonom az eddigi valaszod.
Szerk: Bar Doser forumtars, mar ment par kort:
" Nekem az usa-ból jött az Asus-om és teljesen ugyanaz a garancia vonatkozik rá, mint ami az itthon vásároltra!
De a legegyszerűbb: kinézed a gépet, felhívod az itthoni hivatalos garanciális szervizt és megkérdezed. Én is így csináltam.
Végeredmény:
Asus: áll a 2 év világgari itthon is. "
Kerdes, hogy a garikiterj. megy-e, de sztem az is megldhato 
[ Szerkesztve ]

szacsa88
(újonc)
Én is csak ajánlani tudom az Y570-et, péntek óta nyúzom, és eddig csak egyetlen egy problémával találkoztam, a zúgó jack kimenettel. Nem volt eddig notim, úgyhogy nem tudom, hogy ez általános probléma e az összesnél, vagy típushiba, de eddig még nem találtam rá megoldást. Ha éppen hallgatsz valamit, akkor nem igazán hallatszik, de ha nem, akkor hosszú távon eléggé zavaró tud lenni.

tissotto
(kvázi-tag)
Sziasztok 2-300ezer Ft. korul szeretnek venni notebookot foleg jatekra de sajnos nem ismerem a tipusokat, tudnatok ajanlani valamit? Koszi!

nlb84
(tag)
Sziasztok!
A Ti segítségetekkel sikerült kiválasztanom a nekem megfelelő notebook-ot és a mai nap megvásárolni. Már most beleszerettem
[link]
MCP, MCSA, MCSE, MCTS, MCITP: Enterprise Administrator, Enterprise Messaging Administrator 2010

ktommy91
(őstag)
Lenovo Ideapad Y570, HP Pavilion dv6-6001eh, MSI GX660-256HU
[ Szerkesztve ]

Eszmentes
(újonc)
Időközben én is játszottam a beállításokkal, és mint kiderült, a Borderless mód fogja meg az fpst, Full Screen módban hasonló értékeket kaptam, mint te (kicsit többet is, gondolom a felbontás miatt). Mondjuk ez érthetetlen számomra, mert asztalin régóta Borderlessben játszok (már azelőtt is használtam, hogy berakták volna magát a beállítást), és ott semmi ilyesmit nem tapasztaltam, itt meg 20-30at is esik vissza. De legalább már ezt is tudom, köszönet a képekért 

tissotto
(kvázi-tag)
Szia koszi a gyors valaszt! Ez a hp pavilon meggyozonek tunik, szerinted ez az asus ha megtudnam venni 300-ert akkor megeri a +50ezer Ft.-ot?