2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)

(#17901) macy92 válasza kirjak (#17896) üzenetére

macy92
(újonc)

Sajnos maximum 140ig tudok nyújtózni de ez már tényleg a plafon :(

(#17902) Viperator válasza jhonny125 (#17900) üzenetére

Viperator
(fanatikus tag)

A530 3 év garanciával!

(#17903) daneg86 válasza ktommy91 (#17895) üzenetére

daneg86
(újonc)

max 200ért.
Némineműleg játékra ( wow, cod4, meg néha ezt azt kipróbálni az újabbakból ), továbbá videó konvertálás, kis keretek között effektezés, vágás, PS, CAD.

(#17904) ktommy91 válasza jhonny125 (#17900) üzenetére

ktommy91
(őstag)

Fujitsu Lifebook A530-at ajánlom.

mod: Megelőztek...

[ Szerkesztve ]

(#17905) padra válasza macy92 (#17901) üzenetére

padra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Felsoroltak közül szerintem az "Acer 3" vedd,erős proci,jó vga.A hűtéssel szerintem nem lesz gondod,a garit meg 360 napon belül bővítheted.

"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod, melyik felét!"☮

(#17906) ktommy91 válasza daneg86 (#17903) üzenetére

ktommy91
(őstag)

Ezek szerint szükséged van processzor erőre bőven... Úgy tűnik nem lesz jobb választás mint az az ASUS. A billentyűzete messze van a jótól és arra készülj fel hogy valószínű kelleni fog alá egy hűtőpad mert az i7-ek elég forrófejűek.

(#17907) macy92 válasza padra (#17905) üzenetére

macy92
(újonc)

Az egyéb dolgokról van valamilyen tapasztalat? Touchpad, billentyűzet, anyagminőség?

(#17908) daneg86 válasza ktommy91 (#17906) üzenetére

daneg86
(újonc)

A billentyűzetről tudnál írni kicsit, hogy pontosan mire készüljek ? Egyéb probléma ?

(#17909) ktommy91 válasza daneg86 (#17908) üzenetére

ktommy91
(őstag)

Az alátámasztása gyenge.

(#17910) padra válasza macy92 (#17907) üzenetére

padra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Személyes tapasztalatom nincs de itt egy vásárlói vélemény:"nagyon frankó, a billentyűzete meg az egész gép nagyon ott van ... és vékony!
a hardver meg ... nem tudom hol találsz ennyi pénzért ilyet
a hűtése meg nagyon halk ... igazából nem is hallani ... még hds filmeknél se szembetűnő
hatalmas up a gépnek"

[ Szerkesztve ]

"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod, melyik felét!"☮

(#17911) macy92

macy92
(újonc)

Köszi akkor szerintem ez lesz a befutó.
Még annyi kérdésem lenne hogy lehet benne bővíteni a HDD-t? Mondjuk van itthon egy 320 gigás külső vinyóm szóval valószínűleg elférek rajta majd. Csak érdeklődöm. :))

(#17912) daneg86 válasza ktommy91 (#17909) üzenetére

daneg86
(újonc)

Köszi az infót :) hát ha csak ennyi a baja, akkor az szerintem elviselhető. de ha esetleg tudsz még valamit, akkor örülnék, ha megosztanád velem :)
körbenéztem már elég sok helyen, de nemigen találok róla infót.

(#17913) padra válasza macy92 (#17911) üzenetére

padra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen,ha nagyobb vinyót akarsz lehet benne cserélni,a külső vinyód meg usb-n keresztül tudod csatlakoztatni.

[ Szerkesztve ]

(#17914) macy92

macy92
(újonc)

Rendben köszi.
Remélem jó lesz a gép és nem lesz vele gond jó néhány évig :))
Köszi a segítséget minden jót nektek :R

(#17915) jhonny125 válasza Viperator (#17902) üzenetére

jhonny125
(újonc)

de gondolom a 3 év a magyarország gari...
amiket linkeltem egyik sem nyerő?:-)

(#17916) McCoy20

McCoy20
(fanatikus tag)

Valaki tudna ebben segíteni? [link]

(#17917) Eszmentes válasza rizso (#17740) üzenetére

Eszmentes
(újonc)

Ezt már én is alátámaszthatom. Csütörtök este (amint elérhető lett a webshopban) adtam le a rendelést az Y570-re, és ma már itt is volt. Emellett a géppel is minden oké, magyar, és a papírok is rendben vannak.

A géppel pedig nagyon meg vagyok elégedve, nem bánom, hogy ennyit kellett várni rá. :) A hangszórók nem semmik, ilyen jó hangzásra egyáltalán nem számítottam. Teljes mértékben hozza az elvárható teljesítményt a játékoknál, egyedül a LoL-nál van valami gond (gondolom driveres), mert az integrált kártyával 30 fps-em van, míg a GT555M-mel csak 15-20. Igazából ez sem probléma, mert 30-nál is játszható, de azért remélem, hogy ezt valamikor javítják.
Talán az egyetlen dolog amibe bele tudok kötni jelenleg az az, hogy nincs elválasztva a numerikus billentyűzet, de ez sem annyira nagy dolog.

(#17918) M3oH

M3oH
(őstag)

Udv! Kerdesem, hogy asusnal ugyanugy mukodik a garikiterj. , mint acernel? Konkretan, ha kulfoldrol rendelek 1 gepet, amihez 1ev gari van alapbol, itt megtudom venni a +2evet, elmeletileg gond nelkul. Errol vkinek vmi tapasztalat?

BF3:M3oH

(#17919) Borote válasza Eszmentes (#17917) üzenetére

Borote
(PH! addikt)

Nekem is Y570-esem van, de engem speciel a nem elválasztott numpad annyira nem zavar... Persze ha a kávából még lecsíptek volna egy picit, akkor jutott volna elválasztásra, de ezt el tudom nekik nézni :D

rizso: Te is jó fej vagy, 17"-os gépről vágsz be képet :DDD

Ha linket szeretnél megosztani, kérlek használd a 'Link' gombot.

(#17920) Chaser válasza M3oH (#17918) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Acernél speciel ha külföldről veszel gépet nemhogy garkiterjesztést nem tudsz rá venni, de még gart se fognak neked intézni, csak az adott országban ahol vetted.

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#17921) padra válasza McCoy20 (#17916) üzenetére

padra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link] Csak i3-ba,és i7-be találtam(az i7 már elég húzós árban)Mindenképp i5-ös kell? A kettő között nincs óriási különbség.

[ Szerkesztve ]

(#17922) foxi69 válasza McCoy20 (#17862) üzenetére

foxi69
(tag)

(#17923) Bazsee71 válasza foxi69 (#17922) üzenetére

Bazsee71
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Itt azért a VGA közel nincs ott, mint az Y570-ben.

"Ha így marad akkor nem változik."

(#17924) F_Petii

F_Petii
(újonc)

Valaki esetleg ebben tudna segíteni? :)

(#17925) McCoy20

McCoy20
(fanatikus tag)

Köszönöm a válaszokat és tippeket.

Az i5 azért kellene, mert a srác muzsikás progikkal is terhelni szeretné majd + PS, bár akinek több tapasztalata van az nyugodtan meggyőzhet, hogy i3 is elég hozzá:)

A VGA nem föltétlen kellen GT555, a szerényebb is is megteszi, de legalább 128 bites legyen.

Ami az Y570 mellett szól, az az, hogy mindenben okés, jó anyagok, jó belső, jó tapintás meg jó vélemények a felhasználóktól.

Esetleg valaki használt már ilyet huzamosabb ideig: [link]?

[ Szerkesztve ]

(#17926) sokoo

sokoo
(újonc)

Sziasztok!

Holnapig kellene találnom egy jó laptopot maximum 170 ezer környékén. mit ajánlanátok? Játékra kellene. Annyi féle fajta van, ember legyen a talpán aki eligazodik :S

Előre is kösz mindekinek!

- war. war never changes. -

(#17927) freewulf

freewulf
(újonc)

Sziasztok Profik!

Segítsetek nekem legyetek szívesek! Adva vagyon 150k, ebből kellene (op.rsz. nélkül) kihozni 1 csajos notebookot (nem kell feltétlenül rózsaszínű :)). Általános felhasználásra kellene.

Köszönöm!

Széles utat!

(#17928) padra válasza sokoo (#17926) üzenetére

padra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link] +[link],vagy [link]

(#17929) padra válasza freewulf (#17927) üzenetére

padra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link] igaz op. rendszer van hozzá,de legalább csajos.Amúgy méretre mekkorára gondoltál?

[ Szerkesztve ]

(#17930) Chaser válasza freewulf (#17927) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sokat akarja cipelni, mire kell neki? Ha tényleg csak általános dolgokra, legjobban egy 12" körli subnotival jár, HP-ból vannak egész frankók..persze apróban kell nézegeti és nem boltban. Ha pedig mindenképp új kell akkor mondjuk probook 4330s 13", alu borítás, kb 150k az alapverzió.

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#17931) gtamate2 válasza F_Petii (#17924) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

Asus K53SV szerintem jó vétel ebben a kategóriában

Live with Xperia ;)

(#17932) cseze

cseze
(újonc)

Sziasztok!

Ismerösöm keres laptopot,részletfizetéssel.
Kinézett a Monori Euronics-ban 2 darabot.
HP XD605EA : 169990Ft
Asus X53SC-SX105D 124999Ft

Szerintetek melyiket érdemes megvenni?Vagy a többi közül ami az akciós ujságban van érdemes választani?A gép netezésre,néha játékra(nem FPS) lenne használva.
Esetleg máshol ahol jelenleg részletfizetéses akció van, érdemesebb körbenéznie?
Tudom ez így elég tág,de konkrétabb infot nem tudtam szerezni.

Segítségeteket előre is köszönöm.

(#17933) F_Petii válasza gtamate2 (#17931) üzenetére

F_Petii
(újonc)

Köszi, nincs véletlenül valami személyes tapasztalatod vele? Vagy velük?
Samsung Acer

Vagy esetleg még valami más opció?

(#17934) gtamate2 válasza F_Petii (#17933) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

A vga-ról kicsit részletesebben: GT540
Kb ilyen teljesítményre gondoltál?

Live with Xperia ;)

(#17935) M3oH válasza Chaser (#17920) üzenetére

M3oH
(őstag)

En magara a lehetosegre gondolok, hogy lehet kiterjeszteni a garit. Amugy Acernel lehet igy van, de Asus tudtommal nemzetkozi garit ad a gepre. Tehat en ugy gondolom, hogy a kulfoldon vasarolt gepet is javitjak itthon, mert ugye ez lenne a nemzetkozi gar.nak a lenyege. Es ezert gondolom ugy, hogy a garit is ki lehet terjeszteni.

(#17936) Chaser válasza M3oH (#17935) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Acer is nemzetközi gart ad. De ha te mint magyar vásárló külföldön veszed a gépet, akkor gar csak oda érvényes. Szállítani nem is szállít ide senki, ahogy gondolom asusnál se. Ha Mo-n veszed a gépet akkor nemzetközi a gar.

(#17937) F_Petii válasza gtamate2 (#17934) üzenetére

F_Petii
(újonc)

Igen, szerintem ez bőven megfelelne 1366x768-ban, hosszútávon is,(mivel ugye 5-6 évre kellene), de nem tudom, hogy például a Samsungnál 1600x900-ban pár év múlva mennyire lesz elég.

(#17938) _core válasza Eszmentes (#17917) üzenetére

_core
(fanatikus tag)

League of Legends gyengebb Nvidia (GT 550M) kartyaval is elfut Full HD felbontasban 40-50 FPS-el Very High beallitassal: [link]
Arnyek high-on 60-70FPS: [link]
Szoval az Nvidia driverekkel semmi gond ;)

HW info: href.hu/x/4qaw

(#17939) Remusz911

Remusz911
(PH! kedvence)

ehhez a fusionös laptophoz mit szóltok?

jól néz ki, jó olcsó, márkás, vékony, 15 colos

[link]

Asus A53, és nem is csűnya laptop, szerintem best buykábé így néz ki

egyetlen hátulütője asszem AMD brazosra épül, vagyis Intel Atom sebesség, viszont sokáig bírja biztos :)

egyébként melyiket tartjátok best buy-nak?

[ Szerkesztve ]

(#17940) padra válasza F_Petii (#17933) üzenetére

padra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Samsung terén személyes tapasztalatom nincs,ez hátha segít Ilyen Acer-em van csak i3-as,röviden tömören:Anyaghasználat teljesen rendben,nincs recsegés-ropogás,nem melegszik,nem hangos.Billentyűzetét simán meg lehet szokni(panaszkodnak hogy az iránygombok kicsik,gombok magasan vannak).A gt540 jól teljesít,kisebb kompromisszummal viszi szépen a mai játékokat is,és a proci is teszi a dolgát. Én hálózatról használom,de az aksijáról eddig csak pozitívumot hallottam,összességében teljesen elégedett vagyok vele :K

[ Szerkesztve ]

(#17941) F_Petii válasza padra (#17940) üzenetére

F_Petii
(újonc)

Köszi szépen a tapasztalatokat. Ezek lényegében akkor csak pozitív dolgok. Az Asustól én kicsit tartok, az I7 melegedése, és a feltűnően alacsony árból következő anyaghasználat miatt. Ha valaki nem erősít meg személyes tapasztalatokkal vele kapcsolatban, akkor szerintem hanyagolom is, és marad akkor a fent említett acer vagy ez a Samsung, amiről még nem sokat tudok.

Szerk.: Most olvasom a tesztet, amit linkeltél a Samsungról, na majd meglátjuk mire jutok:)

[ Szerkesztve ]

(#17942) rizso válasza Eszmentes (#17917) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gratula a gépedhez, jó választás volt!

Borote: tudom, én már csak ilyen vagyok ;] Amúgy nem arra céloztam, hogy az Y570-ben ilyen is lehetett volna, hanem hogy szerintem a linkelt billentyűzet elrendezése lenne az egyik legjobb megoldás.

(#17943) M3oH válasza Chaser (#17936) üzenetére

M3oH
(őstag)

Hat ne legyen igazad :) Korbe jarom jobban ezt a temat, aztan kiderul. Koszonom az eddigi valaszod.

Szerk: Bar Doser forumtars, mar ment par kort:

" Nekem az usa-ból jött az Asus-om és teljesen ugyanaz a garancia vonatkozik rá, mint ami az itthon vásároltra!
De a legegyszerűbb: kinézed a gépet, felhívod az itthoni hivatalos garanciális szervizt és megkérdezed. Én is így csináltam.
Végeredmény:
Asus: áll a 2 év világgari itthon is. "
Kerdes, hogy a garikiterj. megy-e, de sztem az is megldhato :)

[ Szerkesztve ]

(#17944) szacsa88

szacsa88
(újonc)

Én is csak ajánlani tudom az Y570-et, péntek óta nyúzom, és eddig csak egyetlen egy problémával találkoztam, a zúgó jack kimenettel. Nem volt eddig notim, úgyhogy nem tudom, hogy ez általános probléma e az összesnél, vagy típushiba, de eddig még nem találtam rá megoldást. Ha éppen hallgatsz valamit, akkor nem igazán hallatszik, de ha nem, akkor hosszú távon eléggé zavaró tud lenni.

(#17945) tissotto

tissotto
(kvázi-tag)

Sziasztok 2-300ezer Ft. korul szeretnek venni notebookot foleg jatekra de sajnos nem ismerem a tipusokat, tudnatok ajanlani valamit? Koszi!

(#17946) nlb84

nlb84
(tag)

Sziasztok!

A Ti segítségetekkel sikerült kiválasztanom a nekem megfelelő notebook-ot és a mai nap megvásárolni. Már most beleszerettem:D
[link]

MCP, MCSA, MCSE, MCTS, MCITP: Enterprise Administrator, Enterprise Messaging Administrator 2010

(#17947) ktommy91 válasza tissotto (#17945) üzenetére

ktommy91
(őstag)

(#17948) Eszmentes válasza _core (#17938) üzenetére

Eszmentes
(újonc)

Időközben én is játszottam a beállításokkal, és mint kiderült, a Borderless mód fogja meg az fpst, Full Screen módban hasonló értékeket kaptam, mint te (kicsit többet is, gondolom a felbontás miatt). Mondjuk ez érthetetlen számomra, mert asztalin régóta Borderlessben játszok (már azelőtt is használtam, hogy berakták volna magát a beállítást), és ott semmi ilyesmit nem tapasztaltam, itt meg 20-30at is esik vissza. De legalább már ezt is tudom, köszönet a képekért :)

(#17949) tissotto válasza ktommy91 (#17947) üzenetére

tissotto
(kvázi-tag)

Szia koszi a gyors valaszt! Ez a hp pavilon meggyozonek tunik, szerinted ez az asus ha megtudnam venni 300-ert akkor megeri a +50ezer Ft.-ot?

(#17950) ktommy91 válasza tissotto (#17949) üzenetére

ktommy91
(őstag)

Ha nem számít hogy mennyit bír akkuról, akkor megéri az erősebb VGA miatt.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.