Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Lacerta #261327 üzenetére

    “Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a kisgyőri aszfaltos TSZ-utat, amire rámegy, újrahúzzák-e, mert helyenként erősen mállik.”

    Pont azért nincs még hozzá nyúlva mert az építkezés miatt járnak a teherautók. Azért haladnak “visszafelé”, hogy az a szakasz legyen kész utoljára. Azt mondták nem lesze felmarva mert sanszos, hogy addigra mire kész lesznek nem marad semmi az útból amit felmarjanak. :DDD Viccen kívül új alapot kap és újra lesz húzva az egész.

    Leányvár… Véget nem érő bürokráciai mélytorok. Egyrészt mivel régészeti lelőhely, nem lehet hozzányúlni amíg a régészeti valami nem csinálja meg a próbafeltárásokat és ad engedélyt (de ez már kész van). Amivel viszont csúszott kicsit, hogy a nyomvonal mellett találtak valami védett virágokat és (lehet kapaszkodni), áttelepítési és utógondozási tervezetet kellett készíttetni ami papírmunka (meg sok pénz), hogy kiássák azt a 2 virágot és odébbtegyék 300m-rel. Na ezek miatt nincs még hozzányúlva de elvileg csak ott vannak megcsúszva egy picit. Elvileg nem lesz gond ettől függetlenül de majd elválik.

    Az erdészeti használatról nincs infóm de elvileg 40 tonnát kell elbírnia az útnak pont amiatt, hogy ha az erdészeti autók néha bemennének ne legyen gond.

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák