Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Fall-N #247651 üzenetére

    Köszi. Időközben rájöttem, hogy a többségnek azért igaza van, abban legalábbis, hogy magamért tekerek, és inkább ne demotiváljon, ha a leglassabb vagyok, hanem örüljek majd annak, ha gyorsabb leszek. Az meg voltaképp mindegy, hogy egy e-bikeos, vagy egy edzett öregúr hagy le, az meg főleg, hogy milyen céllal.

    Az e-bike versenyzésről majd eldönti a közönség, hogy van-e igény rá. Hiszen reklám nélkül úgysincs értelme az egésznek, csalni meg úgyis fognak benne, ahogy minden sportágban,. Ha nem lesz nézőközönsége, akkor meg úgyis elhal a dolog.

    #247675 parandroid: úgy legyen! Bár a célom inkább csak az, hogy kimozduljak és legyen erőnlétem, nem a versenyzés, de az ember olyan, amilyen, a versenyszellem meg benne van. Amíg húz előre, addig jó, mert fejlődök.

    Annyi megjegyzés még a témához, hogy ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, azért mindenkinek van véleménye róla, de pár használati móddal (pl. egészségi, erőnléti, közlekedési) szemben a többség megértő és helyeslő, a felvágósak viszont azért sokakat idegesítenek. De asszem ezt is ugyanúgy el kell fogadni, ahogy az 5000-ért tankoló luxusajtó tulajdosokat, akik a körforgalomig a seggedben vannak, a túlsó felén pedig 10 mp-el később jönnek ki, mert ott ugye már nem csak a pedállal kell vezetni.

Új hozzászólás Aktív témák