Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz chubby2o6 #247624 üzenetére

    Világos, a véleményem kifejtése után már éreztem, hogy kapni fogom az ívet, de nem baj. Nem gondoltam ennyire véresen komolyan, nem is úgy írtam le, szóval nem az van, hogy szentségelek magamban, amikor elhagy egy e-bike-os, csak valahol egyelőre demotivál, mint leglassabb csiga. Dehát 20 év kihagyás és 100 kiló mellett, mindenféle alaptudás nélkül most próbálok rájönni arra, hogy mit hogyan és merre, és nyilván (ha lesz kitartásom) a nyár végén már csak röhögök a mostani véleményemen, de ez így van rendjén.

    Tényleg totál kezdőnek számítok, minden tekintetben. Elolvasom, hogy ne menj el víz nélkül, de kulacstartót elfelejtettem venni (már úton van!), és 1 hete melegebb volt, én meg úgy értem haza, hogy komolyan koncentrálnom kellett a pincében, hogy feljussak a lakásba, és ihassak végre. Tudom, hogy amatőr hiba, de aki nem ért hozzá, annak ezt is meg kell tanulnia. Meg megértenie, hogy idő kell, hogy ne ő legyen a leglassabb.

    Nekem a tekerés örömet okoz. Pozitívan érek haza, és tök jól esik, hogy végre rendszeresen kimozdulok és mozgok. Tegnap például hozzá tudtam venni +1 kört a távomhoz, és tökre feldob, hogy minden edzés után van valami pozitívum, akár a maximum távom megdöntése, vagy az átlagsebesség növekedése. Amik olyanok, hogy a topiklakók nagy része valószínűleg álmában is leverné, de nekem mégis a saját korlátaim áttörését jelenti.

    Úgyhogy, mint fentebb is írtam, nem kell ennyire komolyan venni, nem fújok az e-bikeosokra. Maximum magamra, hogy miért nem kezdtem újra a bringázást sokkal korábban, ha ennyire jól esik.

    #247625 Hasaggymeg: hát remélem, számukra kivételes, ahogy számomra is a sajátom ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák