Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz fulton #220741 üzenetére

    Póló, pulóver fronton 15 éve nem fordult elő, hogy az M-es nem volt jó rám. Inget kivéve bármilyen felsőből berendelem látatlanban az M-et mert tuti jó lesz rám. Nadrág, ha nem számozott csak S/M/L méretezés van abból is mindig jó az M. Endura Hummvee nadrág például ilyen és azt is próba nélkül rendeltem.

    Párom kicsit nehezebb eset, neki nadrágot próba nélkül nem rendelünk mert mikor mi jó. Hummvee nadrágja S-es, de tegnap vett egy leggingst edzéshez, abból XS kellett. Póló, pulóver viszont nála is fixen S tini kora óta.

    Másik dolog meg az, hogy nem is nagyon van választásunk ha minőségi cuccokat akarunk venni. Scandinavian Outdoor az egyetlen nagy bolt ahol lehet kapni biciklis cuccokat nem horror áron (pár euróval drágább mint Bike24-ről rendelve, sőt néha olcsóbb is) viszont kizárólag Endurát tartanak és elég limitált, hogy éppen mi van a méretedben. Ezen kívül csak bringás boltban, sokszor jelentős felárral.

    Ami a képen van az kerek 250€ volt (szinte mind leárazott utolsó darab), ha bemennék egy biciklis boltba ahol ezek vannak és fel tudom őket próbálni, nem úszom meg 400€ alatt.

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák