Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    Ma elmentem megnezni a lillafuredi libego alatti "dh" palyat. Egy ismeros nyaron itt esett el ugy, hogy nyilt toreses alkar torese lett.

    En 2 kisebb esessel megusztam, nem egyszeru palya, es a sok reteg lehullott, vizes falevel, a vizes, saras foldon, vizes kovekkel es fadarabokkal nagyon csuszik.

    Oda terepen, haza mar aszfalton jottem, sajnos. Ugyanis sik aszfalton tekerve elojott a problema, amit miatt az outizast is abbahagytam, ahogy meglett a jogsim es a kocsim.
    Nagyon terhelem a kezeimet. Outin a vallam fajt, 2ora folotti tekeresek kinszenvedesek voltak, montin a konyokom. Outin sem a velencen a statikus shimano bikefit, sem pesten a bringalandban a body geometry fit nem segitett sokat.
    Nem tudom, hogy a hulye test alkat (magassaghoz kepest rovid labak-hosszu torzs) miatt van, vagy csak egyszeruen nem tudok jol ulni a kerekparon, de ez valahogy nem az en sportom :(

    Szerencsere terepen nem nagyon jon elo, felfele tekereskor hatra kerul a tomeg, lefele meg inkabb kialva a nyeregbol, pedalon allva megyek.

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák