Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Az első softshell kabátom.

    Megérkezett a Pearl Izumi SELECT Escape kabátom, voltam is benne 2 karikát, másfél óra, 2-7 fok között, 300 szint.

    2 réteg volt alatta, mindkét alkalommal az elején okés volt, mászásnál megizzadtam aztán helyrejött, hazafele 2-3 fokban már kicsit fáztam. Itthon, a bőröm nem volt nedves, viszont mindkét réteg igen, a kabát sem nedvesedett át, csak az a zöld kis zseb (de az csurom víz volt)

    L-est rendeltem pedig M a méretem 181cmhez, de féltem hogy a karja rövid lenne. Nos a karja talán még okés lenne rövidebben is, viszont a hosszát elég karcsúra hagyták, épp hogy takarja a derekamat és a hátsó része nincs hosszabbra hagyva (nem tudom ez drágább modelleknél így van-e)

    A szelet hihetetlen hogy meg tudja fogni, tegnap óriási szél volt a városban, és egyáltalán nem fújt át rajta, pedig dobált minden irányba.

    Runner írta, hogy 2 alap probléma lehet, hogy ha a nyaknál v csuklónál beereszti a hideget. Nos nyaknál rendeben van csősállal, de a csuklónál hiába gumírozott nem állítható a feszesség, ezért ott már figyelni kell a kesztyű elrendezésére. (Lehet az M-es modell passzentosabb lett volna itt)

    A deréknél viszont nagyon bő, és ez lehet gond :( kb 5 ujjnyi távolság van, de ez szerintem nem lenne feszülős még az M-es modellel sem.
    Az érdekel hogy ez normális, vagy az lenne a jó ha pontosan illeszkedne a derékhoz is?

    [Pár valós kép]

    Küldött már vissza Bike-discountra ruhát valaki? Ha már használtam de a cetli rajta van, nem sáros, v koszos, akkor még elfogadják? Futárt én fizetem megint? Mi van ha elküldöm és nem fogadják el, a pénzt nem kapom vissza, és ismét én kell utaztassam hogy kézhezkaphassam?

    Mivel az oldalról minden darab elfogyott, pedig mikor vettem még sok méretben elérhető volt, nem hinném hogy rossz cucc lenne, csak ez a derék bőség dolog nem tiszta.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák