Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz cdl #119941 üzenetére

    Igen, a szellős cipők kellemetlenek, ha mínuszok vannak, mondjuk akkor már a biciklizés sem olyan kellemes. :D
    Amit viszont sikerült megértenem tavaly télen, hogy a végtagok ideiglenes lehűlése nem baj, nem kell minden áron elkerülni vagy rettegni tőle (bár annak még utána kell nézzek, hogy a hidegkitétel miért okoz idős korban pl térdfájást, illetve csak a térd érzékeny e vagy minden ízület, de továbbmegyek, Wim Hof-nak miért nem fájnak az ízületei? Hát akik hidegben élnek, nekik vannak ízületfájásaik a hidegtől? Van különbség a hideg víz, a hideg levegő és a hideg szél hatása között?) és ameddig nem válik "érzéketlenné" vagy nem nehezedik a mozgása pl az ujjaknak, addig nincs baj, de a kéz és lábfej túlhűlésének megakadályozására is lehet edzeni és valahogy a -5-ben, szélben a piacon a nénik fedetlen keze mégsem fagy le, sőt! Nemtom ezeket most minek írtam le... :D Megyek inkább aludni... :D

    A lényeg, hogy valóban, ha nincs lehetőség zárt cipőre, akkor a nyitott cipő szélszigetelése egy jó alternatív megoldás. Kíváncsi vagyok mennyire jól fog működni.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák