Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz rétisün #6090 üzenetére

    Tudtam én, hogy tekersz ma még! Szép idő volt 17 óra után, és nyomtam hazafelé is egy 25-ös átlagot. Sajna a hátszél elmaradt, de legalább nem volt eső, vagy kánikula. Így ma 77 km megvan. Holnap egy 100-as még befigyel tesztre, meg shoppingra. Aztán vasárnap, vagy kedd jön a 2x120 km :))
    Kösz a szerszámokat! Bicajt megszereltem, és majd priviben leírom az eredményt. Tekertem egy tesztkört sötétben a faluban, és hangtalan villámként hasítottam a teret! A frászt hoztam pár gyalogkakkukra:)

    (#6102) F_Gergely: Tekertem már két egymás utáni nap 18 órát sima nadrágban. Nem volt túl kellemes a vége. Végül vettem szivacsbélelt bicajnacit, és ezzel is tekertem már napi 8 órát is. Sokkal tisztább, szárazabb érzés:) Bár csajozáskor nem menő, így csak több órás utakra veszem fel.
    Szerintem rétisün biztos nem sül bele a dupla rövidnadrágba. Legutóbb monokiniben láttam tekerni :DDD

    (#6101) rii: Vitamin, vagy energia ital kell? Én ha 100 km-nél többet tekerek, akkor szoktam energiázni. Kékeknél vettem pár hete 2x500g Hydra Energy italport 3000 Ft-ért. 500 g porból 13 db 0,5 Literes kulacs ital készíthető. Biztos van jobb megoldás, de nekem segített.
    szerk: ha vitamin, akkor plusssz multivitamin. Természetesen ismerős a diéta téma ;)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák