2013. június 18., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-04-24 12:48:40

IT café

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

(#6901) szki válasza Teasüti (#6899) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom súlymegtakarítás. Nem kell váltó, meg a többi 5-6-7-8 db fogaskerék se.

(#6902) bubi92 válasza Teasüti (#6899) üzenetére

bubi92
(őstag)
LOGOUT blog

fixi építés, és kicsi a költség vetés, egyelőre nincs pénz fixi agyra:D

[ Szerkesztve ]

2.5GB Ingyenes tárhely: http://db.tt/Vs1kMOAM || Fotós próbálkozásaim: http://www.facebook.com/GaborWagnerPhotography || No brakes, no rules!

(#6903) sz_abika

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Van ilyen felépítésű lámpa a kormányszár alatti váz részre?
Nem találok, illetve nem is tudom van e látjogosultságuk :D
Nem szeretem a kormányra szerelhetőket :S

Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

(#6904) Cathfaern válasza Teasüti (#6899) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bár kétlem, hogy jelen esetben ez lenne az indok, de a váltómechanizmus a befektetett energia 10-15%-át elnyeli [link], tehát ha nincs váltó, akkor hatákonyabban lehet tekerni. Persze nyilván ha bármi komolyabb domb vagy lejtő van, akkor ez az előny elfoszlik a hátrányok miatt :)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#6905) Napfénysüti válasza tzimash (#6892) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én este alig vettem észre egy biciklist. Lámpa nuku elöl-hátul. A láthatóságit meg nem tudom hogy vette fel de összevissza lobogott és így alig volt látható. És csodálkozott volna ha elcsapom... :(((

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

(#6906) Xantomas válasza bubi92 (#6897) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Attól függ mit nevezel "átlagosnak", de egyébként mindegyiket szét lehet szedni, de a kazettásat nem érdemes, mert ha csak egyedül teszed fel a lánckereket, megvágja a kazettát. Talpas lánckerék kell neked.
(#6902) Add el a 350D-t XD

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#6907) zabcs80

zabcs80
(tag)

Beszereztem egy új lámpát, amivel terveim szerint a következő éjszakai túrán részt tudok venni. :D

Típus: Sigma Powerled Black Pro, külön aksis, 90 LUX-ot írnak rá.

A hétköznapi lámpám egy Sigma Lightster, a hátsó: Sigma Tail Blazer.

Nagy reményeim vannak ebben az új lámpámban.

Esetleg ismeritek, vélemény róla? :)

(#6908) Tamoo válasza zabcs80 (#6907) üzenetére

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

megnéztem az árát :Y

(#6909) Dluinet válasza zabcs80 (#6907) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nem egy reflektor? :Y

. Kis pénz, nincs foci.

(#6910) Cathfaern válasza zabcs80 (#6907) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ismerni nem ismerem, de rákeresve szép fénye van :D

[ Szerkesztve ]

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#6911) Napfénysüti válasza zabcs80 (#6907) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bakker ezt milyen bringához vetted? Horror ára van. :Y

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

(#6912) Tamoo válasza Cathfaern (#6910) üzenetére

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

Ha itthon lesz a fényképezőm, állványról majd lövök én is valami ilyesmi képet, hogy mit tud a 20$-os DX-es lámpám :DDD persze nem fogom kitáblázni a távolságokat.

[ Szerkesztve ]

(#6913) Tothgera30 válasza Cathfaern (#6910) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Nagyon jó fénye van.

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#6914) zabcs80 válasza Napfénysüti (#6911) üzenetére

zabcs80
(tag)

A bringám egy ilyen: [Merida One-Forty 3000]

Bízom benne, hogy télleg reflektor lesz. Az a baj, hogy hétvégéig nem lesz időm kipróbálni. :(
Bruttó nagyker áron kicsit olcsóbb volt... :)

Majd én is lövök egy képet róla. :)

[ Szerkesztve ]

(#6915) Napfénysüti válasza zabcs80 (#6914) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem szarral gurigázol. :R
Gondolom a nagyker ár volt vagy kb a harmada... Legalábbis a Hondámból kiindulva amihez kipuffot kerestem. :DDD

(#6916) zabcs80 válasza Napfénysüti (#6915) üzenetére

zabcs80
(tag)

Igyekeztem vmi mínőséget rakni a hátsóm alá. :DD
Tuti kis drótcsacsi, nekem megérte az árát.

A bruttó nagyker ár, kb. -30%.

(#6917) Napfénysüti válasza zabcs80 (#6916) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha szereted akkor jól teszed. Nekem kezdésnek azt hiszem elég lesz az a Kelly's Salamander. Nálam az autó még a nagy szerelem arra költök is. :B
De lehet beleszeretek a bringázásba annyira hogy később komolyabb figyelmet fordítsak rá.

Tényleg fejér megyei túrákról van valakinek infója?

(#6918) zabcs80 válasza Napfénysüti (#6917) üzenetére

zabcs80
(tag)

Lényegében fogalmazhatunk úgy, hogy autó helyett vettem. :)

Mindenki: Egy ideje tervezem még egy binga beszerzését. Amit kinéztem: Merida S'Presso Single Speed, csak egy gondom van, egyelőre nem tudom tárolni. Falra kéne felraknom, pontosan a jelenlegi bringám felett. Eddig nem találtam értelmes megoldást, mert azért azt is figyelembe kell vennem, hogy akár napi szinten kell emelgetni a bringát (A fullyt nem akarom falra szögezni.). Már esetleg felmerült egy egyedi konzol(ok) gyártása.

(#6919) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
erről az Acor kormányról mit gondoltok? Ár rendben van 145g is elég jó ahoz képest, hogy 600mm és 31,8mm-es, de vajon tartós is lenne? Mert elég jó vétel akkor

asd fgh jkl éáű

(#6920) DemonDani válasza DemonDani (#6919) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

161g sry

asd fgh jkl éáű

(#6921) fpeter07 válasza zabcs80 (#6918) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy városi legenda. [link]
Decathlonban lehet találni falra való akasztókat, érdemes lenne körbenézned ott is.

(#6922) Tamoo válasza DemonDani (#6919) üzenetére

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

Miért, neked számít a súly...? Én a 150g alatti kormányomat cseréltem 210g-osra :DDD és még csak nem is volt olcsó.

Amúgy gyanús nekem, hogy az az acor olyan könnyű lenne.

[ Szerkesztve ]

(#6923) zabcs80 válasza fpeter07 (#6921) üzenetére

zabcs80
(tag)

Jól néz ki a bringa, de biztos nem annyiért tudnám megvenni, mint a Meridát. :)
Ránézésre min. 200K. :)

(#6924) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Kész az óriás:
Kémfotók :))
[link]

(#6925) zabcs80 válasza Manitou (#6924) üzenetére

zabcs80
(tag)

Szép. :D

(#6926) DemonDani válasza Tamoo (#6922) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát valamennyire számít, amennyire a pénzem engedi.
Szóval olyan dolgokon próbálok spórolni súlyt, ami viszonylag olcsón megúszható, jó persze nem számít pl nálad az a 60g nem vészes, mondjuk azt elmondhatod miért vettél másikat ami nehezebb, WCS felirat:D vagy nem érezted elég lágynak? (olyanra gondolok hogy ugye a kormány is nyel el energiát)

asd fgh jkl éáű

(#6927) Tamoo válasza DemonDani (#6926) üzenetére

Tamoo
(ARCKÉPGYÁROS)
LOGOUT blog

Raceface ride kormányom van. OS-t akartam, a másik túlkönnyített volt, lehet hülyeség de féltem hogy egyszer majd lefelén megreccsen alattam. Alu ez is az is, egyik sem nyel el különösebben semmit szerintem... Ha a pénz nem számított volna scandiumot vettem volna.

[ Szerkesztve ]

(#6928) DemonDani válasza Tamoo (#6927) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah igen, ez érthető, én ezért nem ülnék Cannondale kerákra XD azok az elsőtelók főleg a Lefty :DDD, Meg ezért is akarok kormányt cserélni, mert 1szer olyat estem, hogy hajlott a gagyi gyári, aztán hirtelen felindulásból, most egy középösszekötött DH kormányom van XD szal kb fél kiló lehet :DDD
és ilyen nehéz az a RaceFace? Saját mérés?
Amúgy Richey Comp OS a legjobb esélyes most nekem, ahogy elnézem 700Ft-tal több mint az Acor meg 9g-mal ezek még a leszarom kategóriás felárak a "tuti" minőségért

Scandium valami csoda ötvözet, pár szóban írnál anyagtulajdonságot?
Mert én ha pénz nem számítana akkor Carbont próbálnék ki (nem is nagyon ismerem a Scandiumot, néha láttam már leírva :DDD ), ott tényleg lehet komolyabb energiaelnyelése is akár, bár nem tudom ki milyet fejleszt, itt ugye minden számít már, nincs adott tulajdonság

asd fgh jkl éáű

(#6929) Manitou válasza zabcs80 (#6925) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Kösz :D
további képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Nem a legtisztább, de annyira nem is vészes, már túl van az első 100km-es bejáratáson.

(#6930) dqdb válasza DemonDani (#6882) üzenetére

dqdb
(őstag)

Egyenes kormányon mekkora hossz kell, hogy kényelmesen el lehessen férni?
Kényelmes > Markolat 130mm, fék, váltó, km-óra lámpa, és egy szarvacska esetleg

Mindez simán felfér 580 mm-re, még egy csengő is ;] Ha OS a kormány, akkor már nem árt, ha a lámpát lehet a vastagított részre rögzíteni. Én mégis váltottam 660 mm-esre, mert hiába fért el minden, vázcsere után úgy megváltozott a geometria, hogy nekem volt kényelmetlenül keskeny az 580 mm-es kormány.

(#6899) Teasüti: Ennek mi értelme? Nem kézenfekvőbb csak leváltani oda, ahol tetszik és elfelejteni a váltót?
Kevesebb alkatrész, kevesebb meghibásodási lehetőség, feltehet szélesebb láncot, ami esetleg tovább bírja. Igénytelen városi jószágnak tökéletes, túrázni már nem annyira (az SS 29er külön kaszt, de most nem őrültekről beszélek :DDD).

(#6907) zabcs80: na igen, ez már az a kategória, amivel látni is lehet terepen 25-30 km/h-s tempónál. Kíváncsi leszek a DX900-zal, a Hoséval és az én Ultrafire-ömmel való összehasonlításra.

(#6885) DemonDani: [WCS Cabron kerék]
De hát ez nehéz :D

(#6919) DemonDani: OS-es a kormányszárad is? Különben azt is vehetsz még ;) Nem tudom, hogy van-e a mostani kormányoddal bármilyen kényelmi gondod, de én a hajlított kormányok között is széjjelnéznék. Kicsit nehezebbek, cserébe a csuklónak kényelmesebbek nehéz terepen. De óvatosan a nagy hajlítással, mert az ilyeneken a szarv nagyon hülyén tud állni.

1 napig nem vagyok internet közelében, és fél óráig olvashatok :DDD

Tamoo: részemről szintén RaceFace Ride van, csak hajlított és OS, egy Ritchey Logic kormányt váltott le.

DemonDani: amint lesz időm szerelni, dobom ki a Ritchey Logic (OEM termék) nyeregcsövet, mert annyira rossz a rögzítése.

A szkandium is alapvetően alumíniumötvözet némi szkandiummal és egyéb ötvözőanyaggal, csak könnyebb és jobb vázat lehet belőle gyártani. Amíg nem terjedt el ennyire a karbon, addig a szkandium képviselte a prémiumkategóriát (a fehér holló titán volt felette). A vázam szkandium, meg vagyok vele elégedve, az utolsó évjáratból vettem, amikor a Kona még foglalkozott ezzel a fémmel.

[ Szerkesztve ]

main(_){_^448&&main(-~_);putchar(--_%64?32|-~7[__TIME__-_/8%8][">'txiZ^(~z?"-48]>>";;;====~$::199"[_*2&8|_/64]/(_&2?1:8)%8&1:10);}

(#6931) dqdb válasza Manitou (#6929) üzenetére

dqdb
(őstag)

A váznak mind a geója, mind a festése szép, de a piros alkatrészek az én szememnek nem jönnek be ezen a bringán. A hátul rajta lévő hidraulikus V-fék mit tud a mai középkategóriás hidrós tárcsafékekhez (Elixir, LX, hasonlókra gondolok) képest fékerőben és adagolhatóságban?

Ja, és hány gramm? ;]

-------------------

Ma láttam egy teljesen fehér bringát (váz, felni, küllő, agy, kormány, nyeregcső, markolat), nem tetszett, pedig a fehér bringákat szeretem alapvetően, de ez már túl fehér volt. Mellette beleborzongtam, mert ránézve egyből a ghostbike-ok jutottak eszembe :(

[ Szerkesztve ]

main(_){_^448&&main(-~_);putchar(--_%64?32|-~7[__TIME__-_/8%8][">'txiZ^(~z?"-48]>>";;;====~$::199"[_*2&8|_/64]/(_&2?1:8)%8&1:10);}

(#6932) Napfénysüti válasza Manitou (#6929) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon szép bringa, megkérdezhetem mennyi volt? :R

(#6933) DemonDani válasza dqdb (#6930) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze h OS, am lentebb írtam hogy miért lesz csere :DDD csak lassú vagy :P

Mi van azokkal a kerekekkel? XDD Hélium van beletöltve? :DDD

szerk-re:
Volt valami gond a Logic kormánnyal vagy csak a fentebb írt gondod miatt váltottad le?

Nekem is az van, és tényleg elég fos, aláírom sajnos...
Bár sok köze a kormányhoz attól nincs, vagy nem tom, csak úgy megosztottad :)

Igen ilyesmire gondoltam a Scandium alatt, azt tudtam, hogy alu, többi meg olyan logikus, konkrétan arra gondoltam hogy rugalmasabb-e vagy ilyesmi

Szerk Wars lett már itt :C

asd fgh jkl éáű

(#6934) dqdb válasza DemonDani (#6933) üzenetére

dqdb
(őstag)

Persze h OS, am lentebb írtam hogy miért lesz csere csak lassú vagy
Másfél hete nem aludtam 6 óránál többet, minden nap 15-16 órát ültem a számítógép előtt, "tegnap" 1-kor feküdtem le, ma 5-kor keltem, még csodálod? :DDD Határidő rulez, kipipálva, most hiába mehetnék, nem merek elindulni bringázni, mert még bealszom rajta.

szerk-re:
Volt valami gond a Logic kormánnyal vagy csak a fentebb írt gondod miatt váltottad le?

Magával a kormánnyal építési minőségben nem volt problémám, csak egyszerűen az új váz miatt oldalanként 3-3 cm hiányzott (szarvak nem voltak rajta). Érdekes módon előtte kényelmes volt az ugyanilyen széles kormány úgy, hogy azon szarvak is voltak.

Nekem is az van, és tényleg elég fos, aláírom sajnos...
Bár sok köze a kormányhoz attól nincs, vagy nem tom, csak úgy megosztottad

Akkor rutinos vagy a vízmérték és a 6-os imbusz kezelésében :DDD

Igen ilyesmire gondoltam a Scandium alatt, azt tudtam, hogy alu, többi meg olyan logikus, konkrétan arra gondoltam hogy rugalmasabb-e vagy ilyesmi
Igen, rugalmasabb.

[ Szerkesztve ]

(#6935) sz_abika válasza sz_abika (#6903) üzenetére

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

bump

Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

(#6936) fpeter07 válasza Manitou (#6929) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fékkar párosról ez ugrott be hirtelen. [link] :D Szép képek, az alany viszont szebb!
(#6931) dqdb: Amíg nem fehér a külső gumi, addig nincs semmi probléma.

[ Szerkesztve ]

(#6937) DemonDani válasza dqdb (#6934) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze már becsukott szemmel állítom :DDD Legjobb hogy meghúzás alatt is annyit mászik mintha valami hangoló csavarral játszanék ;]

Egyenlőre nekem sincs szarvam ;]
De tervezek a jövőre nézve is, de tuti fura lesz DH kormányt cserélni XD 80mmes emelés után szinte 0-ra, el sem tudom képzelni :B

Írd egy lapra, "Ébressz fel" és tedd a hátadra :)

asd fgh jkl éáű

(#6938) Dirtyz válasza dqdb (#6930) üzenetére

Dirtyz
(PH! addikt)

Ahhoz, hogy össze tudjuk hasonlítani, Neked is el kellene jönnöd nightride-olni, nem..? :P

DemonDani: nekem ott valami sántít azzal a súllyal...

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat, egyél hódot! http://apro.bikemag.hu/browse/ruhazat/cipo-zokni-kamasli/hirdetés-l122158.html

(#6939) dqdb válasza Dirtyz (#6938) üzenetére

dqdb
(őstag)

Legszívesebben mentem volna veletek pénteken is ...

Ja, jut eszembe, voltam már idén egy PH-s nightride-on :K

[ Szerkesztve ]

(#6940) Vasinger! válasza Manitou (#6929) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látom hű vagy a felhasználónevedhez. (teleszkóp)

Amúgy jó kis bringa.

A hidra v-fékekre én is kíváncsi lennék.

Eladó Fiio E10 külső USB-s DAC+AMP garanciával: http://t7.hu/0gah **** Eladó WD Scorpio Black 320 GB 2.5"-os notiwinyó: http://t7.hu/0hon

(#6941) venember83 válasza Manitou (#6929) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit fura, hogy hátra került az erősebb fék. Mondjuk érthető, ha a kar nem flip-flop kialakítású. Szép bringa. Kis retro, ami most nagy divat, ahogy elnézem a bikemag fórumot.

Ezt a hidraulikus V-féket honnan szeditek? Nem látok én ott semmilyen V betűt, még fékpillangók sincsenek tulajdonképpen. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#6942) Bon3ss válasza venember83 (#6863) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Tudni vélem, hogy milyen erőhatásoknak van kitéve egy fékcső... :K

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#6943) dqdb válasza venember83 (#6941) üzenetére

dqdb
(őstag)

Jóvanmá, hidraulikus felnifék :DDD Ma minden hülyeségemre mentségként ennek az első bekezdésére fogok hivatkozni :))

[link]bikemag.hu és testbike.hu oldalakon is nézelődjél, és linkelgesd a neked tetsző bringákat véleménynyilvánításra :D

[ Szerkesztve ]

(#6944) Fasten

Fasten
(tag)

Sziasztok,

remélem, nem leszek nagyon off, de nem találtam adokveszek topikot...

Szóval

Kerékpárt keresek megvétel céljából, fontos, hogy SZEGEDEN és környékén, MTB, trekking vagy city kategóriában, lehetőleg 28as kerekekkel, nagyméretű vázzal, jó állapotban!

érd PÜ!

Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.

(#6945) dqdb válasza Fasten (#6944) üzenetére

dqdb
(őstag)

Újra, mert az előbb nem jött össze a szerkesztés ...

A bikemag.hu és testbike.hu oldalakon is nézelődjél, és linkelgesd a neked tetsző bringákat véleménynyilvánításra.

(#6946) Teasüti válasza Cathfaern (#6904) üzenetére

Teasüti
(PH! addikt)

Ez Alföldön még rendben is lenne. De kb sehol máshol, ahol csak egy minimál domb is van az útvonalban. :U
Még ha izomból fel is megy vki, a térdei nem lesznek hálásak érte.

(#6930) dqdb: jaaah én is vhogy így érzem. ;] Mondjuk respect nekik, de nem cserélnék velük.

De városban is, ahol domb van ott nekem elképzelhetetlen. :o

[ Szerkesztve ]

Topikba tartozó kérdésekre nem válaszolok privátban.

(#6947) Fasten válasza dqdb (#6945) üzenetére

Fasten
(tag)

Köszönöm a segítséget, szeretnék is linkelgetni az előbbi oldalakról :-)

problémám csak az, hogy ezeken az oldalakon a keresésnél nem lehet beállítani, hogy csongrád megyében keressen. vagy csak én nem tudom? :U

Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.

(#6948) amargo válasza dqdb (#6943) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Akkor tessék menni pihenni, nekem is ma keresztbe húzta egy bringázásomat a sok minden. Tegnap 18-22-ig vizsgáztam, végül lekapcsolták a lámpákat és az volt a végszó, vakon írták be a jegyem :) ma meg hullaként bolyongtam be és minden kollégám csodálkozott, hogy "jéé bejöttem" - egy ideje már nem láttak, de még nem is fognak ;]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#6949) Manitou válasza dqdb (#6931) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Ez a "pirosság" örökség a régi bicajból, meg egy csómó alkatrész is az. Szerintem egy fehér telóval nézne ki a legjobban + tárcsa, de egyelőre ez az opció nem játszott.
Fékerőben elég jó a magura HS33 , de azért kell hozzá egy jó felni is. Nem hiába triálosok kedvenc féke volt még akkor is amikor már bejöttek a tárcsafékek, azóta már lehet más szelek fújnak. Ez egy 98-as John Tomac, akkoriban próbálkoztam triállal és kellett az erős és jól adagolható hátsófék, akkor ez jobb volt, mint a V fék.

A bicaj jelen állapotában ~10,2kg pedál nélkül :)

[ Szerkesztve ]

(#6950) ludsimon válasza dqdb (#6939) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kevés az az 1 igaz Dirtyz? :)

Inkább meg se szólalok. :B
Már csak 2,5 hét a munkából és utána szünet.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.