Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Aske #2323 üzenetére

    Darabjegyzék és tételszámozás tulajdonságait a Table/Repeat Region, ill. a Table/BOM Balloons menüpontokban lehet állítani, itt van minden. Előbbiben tudsz sorrendet is változtatni, rendezési szabályokat megadni, stb. Megjegyzem, ha nincs beállítva ilyen, akkor a rendszer alapból az összeállítás készítésekor meghatározott sorrendben készíti el a darabjegyzéket.

    Ezt a mutatóvonalas dolgot nem értem így hirtelen. Nem a mutatóvonalon való ábrázolást hívják tételszámnak? Tételszám megjelenítésre is lehet saját formátumot készíteni, ha az alap nem tetszik.

    Tömeg: azért kerekíti le, mert ezt kérted tőle. :) Ha nem te, akkor az, aki a darabjegyzék formátumot megszabta. Célszerű egy saját formátumot készíteni, ahol meg van adva, milyen mezőkre van szükséged és formai követelményeket is beállítasz(szerintem ez meg is történt, még nem láttam olyat, akinek az alap jó lett volna). Ez a formátum lényegében egy táblázat,ami ismétlődő régióvá van téve. Amúgy a már kész darabjegyzékben is lehet változtatni, csak rámész a tömeg értékre, jobb egér és Properties, majd a következő formában az érték után írod: [.3]. Leokézol mindent, majd egy rajzfrissítés és az egész darabjegyzéket átírja. Így egyébként 3 tizedesre fog kerekíteni.

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák