Új hozzászólás Aktív témák

  • sixtybi

    tag

    Sziasztok,

    Én egyelőre nem vettem észre hibát TV nézés közben, bár még csak pár napja használom, viszont a TV bekapcsolását követően kell 2-3 perc míg "bemelegszik" az adás. Addig mindegyik digitális csatorna akadozik.
    Samsung B530-as TV-m van. Ez a TV hibája lehet vagy a Digi hibája? Próbáltam már a TV-t resetelni és mindegy csatornát beálliítani.

    Tényleg, lenne kettő offtopic jellegű kérdésem is, a TV-m (Samsung LE32B530) kapcsán. Be lehet valahogy állítani, hogy csatornaváltáskor néhány másodpercre bejöjjön az EPG, úgy mint ahogy kiírja a csatorna nevét is. Azt vettem észre, hogy akármikor csatornát váltok az első dolog, hogy benyomom az info-t hogy lássam mi megy éppen. Ja EPG-ről jut eszembe, hogy a csatornalistában nem update-elődnek maguktól, csak ha rákapcsolok a csatornára. Ez TV vagy Digi sajátosság?

    A másik meg az, hogy lehet valahogy auto update-elni a csatornákat? Elég nagy meló berendezgetni sorrendbe, és ha pl új adókat adnak hozzá azért nem szívesen rendezném újra az egészet az auto store miatt.

    Köszi.
    Tibi

Új hozzászólás Aktív témák