Új hozzászólás Aktív témák

  • easy...rider

    őstag

    Egy kis segítség kéne. CWM-ben ragadtam.

    Feltettem gyári H116-ot, feltelepült elvileg rendben, aztán felraktam a ROOT -ot, elvileg ez is rendben volt, bár később BusyBox telepítő panaszkodott rá.
    Utána jött a DT2W CWM-ből telepítettem, de BusyBox nem akart menni azzal a progival amivel korábban így egy másikat próbálta, az elvileg telepítette. Ezután Universal Init.d is már működött elvileg, de mégse akart feloldani a dupla koppintásra. Frissítettem SuperUsert aztán megpróbáltam újra, de nem volt jó. Ezután behalt a ROOT is mikor vissza akartam CWM-ből tenni az eredeti SuperUsert.

    Itt gondoltam akkor hagyjuk, megpróbálom elölről az egészet újra.

    Itt rontottam el valamit, mert CWM-et indítottam és a Mounts and Storrage menüben formáztam a systemet, a datát és a cachet. Azt hittem innen is mehet, aztán ujraindításnál a gyári recovery bejön, onnan meg majd újra felrakom a H116-ot.
    Viszont nem tölt be a gyári, pedig elvileg nem flasheltem a CWM-et. Viszont már a rendszer se tölt be hogy Laza programjával tudjam futtatni vagy flashelni a gyári recoveryt.
    A gyári H116-ot nem akartam CWM-ből felrakni, mert olvastam itt többször is hogy az nem ajánlott, ezért gondoltam akkor egy próbát megér visszatenni FoxyPuppy féle H115-öt mert azt tudtommal úgy is CWM-ből érdemes, de hibát jelez telepítéskor:
    install system...
    symlink: some symlinks failed
    Error in update.zip (status 7)

    Szóval CWM-ig el tudok jutni, de innen tovább nem. Hogy tudnék újra életet lehelni a telefonba?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák