Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz FoxPuppy #1365 üzenetére

    Csak gyorsan kipróbáltam este azt a miui-t, az az aroma installer az nagyon kiakaszt. VILÁGOSkék háttér amin még ÁTLÁTSZIK a cwm írás, FEHÉR feliratokkal ami ráadásul tyúklábas, alig látni.
    A v9180-at még kiválasztottam, de utána a következő képernyőn az volt hogy:
    [tyúkláb]SD[tyúkláb]
    [tyúkláb]SD[tyúkláb]

    Na ezek közül mit válasszak? Kigondoltam hogy másik telóval befényképezem a google translate-el. A defy amibe a simet addig betettem azon nem volt benne fényképező gomb :( (gyári 2.2). Volt kéznél egy csoda Doogee, az meg nem tudta lefényképezni, a világoskék háttértől jól beégett a kép, rá se tudott fókuszálni.
    Úgyhogy nagy levegő, ráhagytam az elsőre. Most se tudom hogy ez mi volt. Aztán felrakta, megint kérdezgetett tyúklábas dolgokat, ott már találomra dolgoztam. Újraindult, phone app folyamatos force close, meg még alatta is volt valami - remek, nem volt wipe. Próbáltam elnavigálni a menüben az FC-k közti szünetekben a factory resetre de mindig újraindult mielőtt odaértem volna. Ok, kikapcs, recoverybe be, hát azt is lecserélte tyúklábas phil'z touchra. Nyelv állítást nem találtam benne (lehet hogy van), pozíció alapján találtam wipe félét de ott is 2 választás volt, hagytam az egészet. Végül fastboot-ból bootoltam a jó öreg 6050 cwm-et és megvolt a wipe.

    SD és sim nélkül próbálgattam kicsit, végigmentem a beállításokon, nyomkodtam kicsit, nekem nem lagolt, sőt nagyon pörgős volt a rendszer, meglepődtem. A kamera tényleg nem a nubia, de nem is az ami a lányom redmi 1S-én. Videózni nem próbáltam de a fényképezés jól működött. Az első benyomásom nem rossz, lehet hogy csinálok magamnak egy rendes aroma nélküli verziót fixen az itthoni beállításokkal, meg minimal google appsal. Most 1 simmel nyomom, lehet hogy majd használni is fogom kicsit, most azért ment vissza a backup.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák