Aktív témák

  • mira72

    őstag

    válasz syl5 #28106 üzenetére

    -user error az hogy sokan keresik a pixel hibákat, amik mindennapi használatnál NEM fognak előjönni.

    -wifi... nem tudom.. nekem nics bajom vele

    -porosodás.. 2 ugyanaz a szállítmányból nem hiszem hogy egyik porosodna másik nem, esse tudom miért vagy van vagy nincs ..

    -halk.. nekem nem, akinek az annak az meg fülészet, de ezt már mondtam.. bár én szomszéd szobából a legyet is kihallom :) és nem elefánt fülek miatt :)

    -hátlap.. lehet tépi ész nélkül mint egy állat, akkor jó hogy nem megy vissza rendesen mert elvetemedik, vagy mint a hülye aki a párna alatt töltötte azt 90 fokos volt az akkuja vagy mennyi,, itt a fórumon írta régebben valaki... nem user? de sztem az
    bár a hátlap igen, érdekes, nem 100x-i leszedésre találták ki, nekem kb 3x volt lent, pedig követem a romokat...

    -hangerő gomb.. olcsó húsnak...

    Szal ennyi pénzért ezt kapod, hátlap illesztést biztosan user hibának mondanám, mert annyira hülye senki sincs hogy megveszi a már elálló hátlappal szerintem... max ha tépi mint az állat akkor lesz olyan.
    talán a porosodás ami lehet valami, de nem tudom, szerintem az is használattól függ, máshogy tesszük a zsebbe, asztalra, stb.. lehet ha így áll bemegy a por, ha amúgy, akkor nem.. gondolok arra nekem fejjel ( jack-al ) lefele van a zsebembe, mert ugye ha kell, bégnyúlók és nem kell forgatni... van aki lehet körülményesebb.. :)
    tegnap írta valaki hogy sos help kell neki, hogy jön le a tinta a hátlapról, az is blade hiba, mert nem viszi le a benzin, mert azzal próbálta? :) azt utána meg nem illeszkedik? :)
    na, lehet érthető voltam, lehet nem.
    tuti van szórás benne, de ehhez az árhoz ez tartozik, harmadáron kapjuk meg mint a "nagyok"
    ja, kijelző.. de erről is már írtam véleményt valamikor, az okosok wc tesztjére.. üljön rá és nézegesse a sub.pixel hibákat aki akarja, szerintem volt 1-2 barom aki használatba nem vett észre hibát, azt még kereste is.. :)
    na mind1.
    ez van
    ez ilyen :) meg a bambi :)

    ui: ez az én véleményem, én meg vagyok a telóval elégedve ( kop-kop ) .. aki nem, az sztem ne küzdjön, annak a SGS se lenne jó :)

    [ Szerkesztve ]

    MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)

Aktív témák