Új hozzászólás Aktív témák

  • zichie

    senior tag

    Van két google fiókom, ebből az elsőt használtam eddig évekig youtube-ra (is), de egyik napról a másikra a kodi féle youtube addon nem játszik le semmit. Ezzel a hibával el sem indul egyik videó sem: "Failed to get player response for video_id...". Ha másik google fiókommal lépek be, akkor gond nélkül lejátszik mindent, de az a fiók teljesen üres a youtube szempontjából, nincsenek feliratkozások, lejátszási listák, előzmények... stb.
    Úgy döntöttem, hogy mivel a fiókkal van a probléma (a google lekorlátozhatott valamit), így áttérek a másik fiókra, de minden feliratkozásom, lejátszási listám a régi fiókban van. Ezeket sikerült csv-be kiexportálnom. Kérdés, hogy van-e valami egyszerű lehetőség beimportálni az új fiókba? Persze egyenként lehet, de az nagyon hosszú folyamat.
    Az addon youtube api-t használ, a saját api kulcsommal, ami ahhoz a fiókhoz van kötve, amit eddig használtam, de már a fenti hibával nem játszik le semmit. Lehet, hogy van valami kvóta a lejátszható videók számát illetően, amit az első (eddig youtube-ra használt) fiókom elért? A másikat eddig nem használtam youtube-ra, így ott még messze lehet a kvóta, ha van ilyen. Ha van is kvóta, akkor nem api kulcsokhoz kötött, hanem fiókhoz, mert mindkét fiók esetében ugyan azokat az api kulcsokat használom, azaz az első fiók kulcsait.

Új hozzászólás Aktív témák