Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz Boond #5748 üzenetére

    Nem akarom bántani fingos,böfögős Molnár Krisztián barátunkat,de mikor az RTL díjmérkőzés úszásban,és megy a dizsi a bebaxós live alatt nem értem egy sem sérti eme szerzői jogokat.
    Nekem még szerencsére csak jóváhagyott van,de vicc megvett játék alatt megszólal egy anyacsavar nyikorgása a meneten ami hasonlít egy dalra akkor már szerzői jogvétel tartalmat találtunk itt,és itt.
    Ezért bevételszerzési lehetőség nincsen.....
    Nem értem egyesek meg tehetik azt,hogy lelopjanak képeket,hanganyagokat mint Krisztián,és benyomja anélkül,hogy szétkapcsolnák,vagy letiltanák?
    Marhára nem értem ezt a rendszert elég csak a vízbe csobbanós videóját megnézni egyből valós személyekkel akik műsórból lopott anyagot tartalmazva mégis megjelenhetett,és semmi baja nem lett belőle.
    A lényeg most a kultúra ömleni fog belőlem,de egy biztos!
    Fingni,böfögni,hájat kell hurkákkal csapkodni,és jön 100 e megtekintés bármit megtehetek,és pénzt is keresek tartalmakkal :))
    Vicc ez kell a népnek......
    Normális tartalom amit adok a közönségnek jó,ha 10,vagy 20 embert leköt,vagy csak bele les......
    Gyerekek sok hagymás babot,ás tuti a nézettség,csak a puffanás ne hasonlítson senkiére aki híresség,mert a szellentést is letiltják :DDD

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák