-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
válasz pityeszka #514 üzenetére
firefox reinstall, plusz flashplayer legfrissebb verziója? hátha jött ki újabb.
flash-: itt: [link] van alul a drag and drop verzió, esetleg oda valahogy megpróbálhatod belehúzni a videót, de nem tartom valószínűnek, hogy lehet ilyet. 15percnél hosszabb videókat meg csak meghatározott számú videók feltöltése után lehet kapni, de nem tudom, hogy mennyi videó után "jár", és az se biztos, hogy jár, lehet, hogy valahol igényelni kell.
bodazo: ilyen már nekem is volt akkor, ha csak a puszta linkjével néztem a videót. ha már a channelemen néztem, nem írta ki, hogy "still being processed", de ilyen sokáig nem tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest