-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
Nem próbáltam, sima 5-öst szeretnék telepíteni, nem migrálni meglévő rendszert 6-ra. Teljesen szűz gép, szűz vinyó, első nekifutásom ezzel a rendszerrel.
Az 5ös telepítési leírását vittem végig a netes leírások alapján, file-ok letöltve, boot USB elkészítve, átírva ahol kell a syslinux.cfg, ott akadok el, hogy boot-ol a gép az USB-ről, és megáll itt:SYSLINUX 6.03 EDD 20150813 Copyright (c) 1994-2014 H. Peter Anvin et al
_alatta villog a kurzor és vár, nem tudom, mire.
Mire való a linkelt leírásban a Jun Loader ? letöltöttem, de kicsomagolva valami 300 MB. Ilyen nem volt az 5-ös telepítőnél, ott csak az img file-t kellett a pendrive-ra tenni, az max. 25 MB volt.
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Blu-ray lejátszók
- Windows Insider Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest