- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Darko_addict #24250 üzenetére
Az elmúlt 2 nap hsz-einek tetemes része arról szól, hogy ez a verzió nem oké, ezek után én nem erőltetném , inkább a 9.2.1-et tennem fel...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Darko_addict
őstag
válasz Mercutio_ #24251 üzenetére
1049 kommenttel korábban voltam itt utoljára és úgy tűnik, kevesebbet lapoztam vissza, mint kellett volna.
Köszi, hogy tájékoztattál!Na, mikor írtam, már épp bootolt, ellenben most nem lett loop, be is töltött. Fastboot ROM-ot sikerült feltenni.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
válasz Darko_addict #24252 üzenetére
Amúgy magával a frissítéssel/telepítéssel van gond, vagy magával a feltelepült rendszerrel is? Ezt nem értettem egyértelműen.
-
Darko_addict
őstag
A sok mókolás után kell csináljak egy akksi kalibrációt, de egy hetes procedúra lesz a 4.000mAh-s akksi mellett. Valaki már szenvedett vele? Mi lenne a leggyorsabb módja a lemerítésnek?
-
Uthenger
aktív tag
válasz Darko_addict #24254 üzenetére
max fényerőn játék pl
de úgy emlékszem hogy az antutunak van valami programja ami le is merítihttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.tester
AnTutu Tester is a hardware test of android.-- Battery Test: Let the phone run for several hours, through the consumption of battery power to calculate your score.
Note: The battery test takes a long time, you may need to wait 5 hours to complete the test
[ Szerkesztve ]
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
vipviform
senior tag
válasz Trailblazer #24238 üzenetére
Pontosan ugyanilyen gondom volt nekem is. Végül az segített, hogy tiszta telepítéssel felraktam egy alternatív romot, /pl. RR, vagy bármi/ és onnan tudtam újra bejentkezni a MI CLOUD-ba, SMS aktiválással. Most a legújabb EPIC rom van fenn, mindent visszaállított a felhőből, beállításokat, témát, még a progikat is. Ez most jónak látszik, maradni fog addig amíg nem hibázik.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
vornia
senior tag
válasz Graphics #24247 üzenetére
Hali!Sajnálom,de csak most tudok reagálok a legutóbbi válaszodra.
Ez a mostani fogyasztásom,péntek délben vettem le a töltőről,az még a 15.-i rom volt, aznap délután 4-5 közöttt ráfrissítettem,az új 03.22.-i romot (eu dev) és most így áll, ebben az időtartamban pedig voll azért 2 féle játék is,amik húzzák le az aksit.
Ja a frissítés dirty volt. Én semmit nem töröltem,max amit a twrp alatt magától törölt.
Mondjuk azt nem értem, hogy a rom telepítéses újraindítás+twrp-be lépés +újraindulás,miért nem nullázta le az időt? Máskor egy sima újraindítás után az addig eltelt időt nem számolja..Most azon gondolkodom, merjek-e neki vágni az éjszakának ennyi %-al, meglesz a reggeli ébresztés még?
Mondjuk a redmi 3 pro simán elvolt este 8-tól reggel 6-ig akár 10%-al is.[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
válasz Trailblazer #24258 üzenetére
Persze, szíved joga, hogy melyiket szereted, ez csak 5let volt ami nálam bevált. Egyébként az EPIC rom MIUI alapra épül, én még nem látok különbséget, én is MIUI-n voltam amíg nem frissítettem az eheti bugosra.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
dioka7
senior tag
válasz YoSzabee #24246 üzenetére
"-Az egyik kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség az előző verziókban megszokott zár/feloldás hangot visszaállítani, ugyanis ebben a verzióban ezt lecserélték és nekem nagyon nem tetszik."
Nekem "sima" note 4-em van, de ez engem is érint és idegesít....
Ha vki tud megoldást, engem is érdekelne! -
paolinho
őstag
Sziasztok! Asszonykám Note 4-e kifeküdt a MIUI.HU legutolsó frissítése során. Ezt úgy értem, hogy a frissítést követően nem állt fel a rendszer, hanem valami hibaüzenetet közölt, és innen nem is engedett továbblépni.
Ezek után gondoltam (ismerve már a MIUI Developer romot), hogy kipróbálom a xiaomi.eu developer romját (ezt még nem ismertem), amit TWRP-ből sikerült is telepíteni.
A kérdésem az lenne, hogy a visszaolvasottakból jól értelmezem-e, hogy ezt a rom-ot OTA-n nem lehet frissíteni? Ergo, minden héten letöltöm a legfrissebbet, és TWRP-ből telepítem?
A másik, ami még érdekelne, hogy a TWRP-knél mi a különbség a "normál" és a Redwolf-féle TWRP között? Melyik a népszerűbb, az ajánlott, ha úgy tetszik a praktikusabb e tekintetben?
Köszi előre is a segítséget! -
Mercutio_
félisten
válasz paolinho #24263 üzenetére
Asszony mobilját minek hetente frissíteni?
Bármi a kezelésben/menüben/megjelenésben változik te leszel a hunyó. Ha megszokta, szereti, nincs baja vele nem kell piszkálni, frissítést is ki kell kapcsolni....szerintem.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kobe
veterán
Global 9.5.4.0 NCFMIFA rom, egesz egyszeruen eltunt belole a temak funkcio
Mas is jart igy? Menuben csak azokat mutatja amiket korabban letoltott az ember -
paolinho
őstag
válasz Trailblazer #24264 üzenetére
Akkor nem egyedi eset a miénk. Mindenesetre nem volt hálás a sztori, pont egy ilyen rövid éjszakán, mint amilyen a tegnapi volt
(#24267) vipviform: "A dev is frissül OTA-n."
A normál TWRP alól is?(#24268) Mercutio_: "Asszony mobilját minek hetente frissíteni?..".
Jogos a kérdés, de az a helyzet, hogy ez nem nő, vagy férfi függő. Van aki tojik erre, és van aki ettől (frissítés) hiszi, hogy valami jobb irányú változás éri a telefonját. Az én párom sajnos az utóbbi kategóriába tartozik, de azért vastagon "bűnös" vagyok én is[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Mercutio_ #24268 üzenetére
Az enyém tegnap mondta, hogy majd éjjel frissülni fog a telója. "Érintetlen" gyári rendszere van, csak ami hivatalosan érkezik, azt frissíti. Ma mutatja, hogy a google térkép vasúti menetrendet ajánlott fel számára, és nem értette, mi az. Én sem értettem, mit akar a google, de volt "kikapcsol" gomb, mondtam is Neki: Nézd, kikapcsolás. És természetesen rá ia böktem. Erre kaptam egy letolást, hogy miért kapcsoltam ki, Ő is látta azt, de meg akarta mutatni nekem, mielőtt kikapcsolja. ???? Hol a probléma? -kérdeztem? - Ki akartad kapcsolni, ki van kapcsolva. Na de nem úgy van ám az, majd Ő kikapcsolja. Szóval ahogy írtad, majd az Asszony megoldja magának, nem kell Neki hetente frissíteni.
-
vipviform
senior tag
válasz paolinho #24272 üzenetére
hetente, általában pénteken jelzi a frissítést, letöltöd, és amikor kész, feljön a telepítés, ráböksz és újraindul a telefon TWRP módban, install és betallózod a letöltött romot és már megy is...
-
paolinho
őstag
válasz vipviform #24275 üzenetére
Köszi, akkor a jövő héten tesztelem.
A RedWolf-féle TWRP-vel kapcsolatban van valami észrevétel esetleg?
-
rin33
senior tag
Sikerült. Most már értem hogy működik az mcs modul.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
A 90%-ig töltés majd ott kikapcsolás és 80%-nál visszakapcsolás az mcs alapértelmezett beállítása. Ha csak a felső határt állíttatod át akkor is 80% marad az alsó.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok
A legutóbbi frissítés után eltűnt a témák séma..
Régiót hol tudok változtatni ?[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
kelly416
veterán
válasz trouble #24282 üzenetére
Nem letolásként, de eddig az egyetlen kérdező volt, aki nem a miértre kérdezett rá, hanem pont a régióváltás lehetőségére, és csak arra nem adtál választ.
Értem én, hogy zavaró amikor 20-an kérdezik ugyanazt, de úgy látom, néhányan olvasni is úgy olvastok, hogy meglátjátok a varázsszót (most pont "téma"), és el sem olvassátok a kérdés lényegét.Én meg eddig sosem próbáltam, mert az az egyetlen téma, ami kedvencként van lementve, elérhető volt így is, hogy hónapok óta nem miui-t használtam, és be is tudtam állítani úgy, hogy nem kellett régiót váltsak, így a választ nem tudom. Ebben segíthetnétek, lehet, az összefoglalóba is bele írnám, bár azt sem nagyon olvassa sok ember...
-
-
[lAyCsI]
addikt
Urak, segítséget szeretnék kérni!
Tegnap sikeresen flasheltem egy Nougat-os modemet AEX Oreo-ra,
azóta nem tudok telefonálni, mert nem cseng ki, és engem sem érnek el...Dirtyflasheltem újra a teljes ROM-ot, de nem történt változás...
Mit javasoltok?
Előre is köszi!
-= No way back from Here =-
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #24285 üzenetére
Biztos, hogy jó telefonra való modem firmware-et flash-eltél fel?
A logout blogomban van leírás hasonló esetekre.
Egyébként nem lehet, hogy a régiót állítottad át US-re mondjuk?
Ha nem ez lenne fent akkor én ezt tenném fel:
fw_miui_HMNote4XGlobal_V9.2.1.0.NCFMIEK_095a79e80a_7.0.zip -
[lAyCsI]
addikt
már nem vagyok biztos benne...
FW-t is frissítettem,(sztem volt egy 9.5-ös is már) utána meg egy másik modemet is,
mert az új AEX óta ismét rettenet rossz lett a hangminőségem,
és a jól bevált DeFluence sem segített ez eseteben...felpattintom amit linkeltél, köszönöm!
-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
-
crok
Topikgazda
Azokat, de mivel ezek a /sys/ alatt vannak így ezek csak OS futás közben a kernel által használt file-ok - természetesen egy restart (ésvagy a modul kikapcsolása) bármikor visszaállítja a kernelben levő eredeti értékre, így természetesen ROM csere után vagy off töltéskor nem él. Csak amíg fut a script addig él a beállítás.
-
vigyori78
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz tordaitibi #24292 üzenetére
A forumtars altal emlitett Magisk modult fel kell telepiteni majd terminalban lehet beallitani - gondolom menuben keresed, ott nem lesz ilyen.
-
vikla007
aktív tag
Tölthető, de felfüggesztették.
Nekem is már nem stabilt ír ki, hanem napi kiadást.
Nézzétek meg a frissítésnél... -
Imi1981
veterán
Új miuihu-t javították már?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok