Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    Sziasztok!

    Egy ideig nem követtem a fórumot, rossz ötlet volt mert elfáradtam mire behoztam a lemaradásom. Először kezdeném a jóval. Miután a BL nyitás nem sikerült és feltettem a leírás szerint a twrp-t, rootoltam és felraktam a guyver kernel 1.8-at a dt2w miatt (a rezgést nem lehet kikapcsolni feloldáskor?), ég és föld a különbség. Többet nem veszek hátoldali ujjlenyomat-olvasós telefont.
    Az akkuidőre sincs panaszom, elmegy 3 napig is, igaz nem nyomkodom állandóan. Vannak viszont gondjaim.
    1. negyedik vagy ötödik alkalommal vágja tönkre a memóriakártyám (alig használt samsung 32GB). Legutóbb mindezt úgy produkálta hogy nem mókoltam semmit, csak lemerült a telefon és kikapcsolt. bekapcsolás után sérült kártya, formázzam. Beleraktam egy másikat meglátjuk ezzel is eljátssza-e.
    2. bekapcsolás/újraindítás után
    - mindig jelez hogy memóriakártyám van
    - a kernel adiutor nem indítja újra a dt2w-t hiába van beállítva és indítási jog adva. ha belépek le van tiltva az opció, mindig engedélyezni kell. csak ez és a gyorstöltés van beállítva, a többi funkciót kikapcsoltam. lehet hogy ez volt a baj?
    - futnak a háttérben az újraindítás előtti alkalmazások
    - van hogy nem kapcsolja be a wifit
    3. a kijelző néha ok nélkül bekapcsol
    4. hívás közben rezeg
    5. nincs elérhető frissítés 6.10.13-hoz képest, de ahogy olvasom a híreket nem is bánom. twrp-ben engedélyezve van az ota.

    :F

Új hozzászólás Aktív témák