Új hozzászólás Aktív témák

  • d00mbr1ng3r

    újonc

    Sziasztok!

    Végigolvastam az egész fórumot, több külföldi bejegyzésben is találkoztam hasonló kérdéssel, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra, amiben kérem a hozzáértők segítségét.

    Elöljáróban annyit, hogy van két, eredetileg EU-s ax3600 routerem, amelyekben a bdata-t nem piszkáltam, de - hála a fórumon található részletes leírásoknak (köszönet minden közreműködőnek) és a halált megvető bátorságomnak :D – a firmware-t a 3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr-re frissítettem.

    A két router jelenleg wifis meshben működik kb. 8-10 hónapja (a mesh node adder scripttel sikerült összehozni), próbáltam a vezetékes backhault is ami szintén rendben van, de a födémáttöréshez még nem szedtem össze magam :) .

    A problémám az, hogy a vendéghálózat csak a master routeren érhető el, tehát a mesh node azt sem wifis, sem vezetékes backhaul konfigban nem terjeszti ki.

    Van-e valakinek tapasztalata a kérdésben, használ-e valamelyikőtök vendéghálózatot meshben. Esetleg kínai firmware megoldás lehet-e. Ha minden kötél szakad esetleg openwrt, bár attól egy kicsit tartanék, nem vagyok egy hálózati guru.

    Köszönettel veszek minden segítséget!

    Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek.

Új hozzászólás Aktív témák