Új hozzászólás Aktív témák

  • Berti1992

    csendes tag

    Párásodás témakör:
    Nekem kék 13T Pro van, feleségnek sima 13T Fekete. Övé soha nem párásodott, enyém igen, amikor hirtelen melegből hidegbe érkezik a lencse, magas páratartalom mellett.
    Jól felhúztam magam én is amikor láttam, utánaolvasva nem ritka jelenség, előfordul sima és pro modelleken, feketén zölden és kéken is.
    Nálam úgy jött elő még decemberben amikor vettem a telót, hogy kinyitottam a konyhaablakot hogy fotózzak egy éjjeli panorámát, kint volt -6 bent meg inkább 26, és így..
    Azóta egyszer se történt meg, pedig voltam vele kirándulni hóban, korizni, a nagy 23ai hóviharban is kint használtam, direkt néztem hidegből-melegbe, melegből-hidegbe, semmi.
    (Jó még annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy egyszer azóta bevágtam a fagyasztóba a -29be, és ott felejtettem egy bő 30-40percre... :DDD csak kísérletezgettem hogy mennyire melegszik /hűl lassan/gyorsan a 120W tol illetve a különböző benchmarkoktól a 9200+ :D )
    Hivatalos xiaomi álláspont: természetes jelenség, nem számít hibának, magától megoldódik.
    Érdekes, mert rengetegen írták hogy a többi IP68as mobil nem párásodott belülről, nekem is OP8pro volt az előd, az se csinált ilyet. De mint írtam, nekem elmúlt, azóta nem volt ilyen...

Új hozzászólás Aktív témák