Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    válasz FJC #1542 üzenetére

    & @-Mosquito- & @ztoldy
    Köszi szépen!

    @-Mosquito-
    Valóban gyorsabb, de a felhasználás 95%-ban ugyanaz, ezért tartom nem annyira hangsúlyosnak - Ahogy a laptopom is 40W-ot eszik, ha a Windows megy, meg 150W-et, ha fullon pörög a WoT vagy MC miatt. Vagy a PC is 100W/350W-ot. És itt mindkét telefon alapjáraton van. Nem a 150W/350W-os felhasználás(PC-s analógiával élve).
    És a "jóság" nem csak a GHz-ben vagy benchmarkban keresendő, hanem éppen a te általad is hangsúlyozott("5 éves techika már") moderenebb, kisebb csíkszélességű dizájnban is. Akkor nem kellene sokkal jobbnak lennie olyan esetben, amikor úgymond "idle"? Találtam egy táblázatot a Kirin 980-ról meg a Dimensity 9200+-ról(egy Vivo-ban) 7,9W vs 18,2W. Igen, több, kétszer annyi, -- ha meghajtod valamelyik benchmarkkal/játékkal és szarrá melegedve throttingol.


    A PC-s vonalon maradva, a 2010-es AMD Phenom II X4 960T is, és az AMD Ryzen 5 3600XT is 95-95W-os, de az 1,5× magszám, az SMT, a csíkszélesség meg az új architektúra , miatt azért nem egészen mindegy, melyik van a gépben. De a felvett teljesítmény-osztály ugyanaz.

    Egyedül a mikrofon (újfent) szarakodása miatt tettem le a P30 Pro-t, de azt hiszem, hogy meg lesz rendesen nézve a dolog, főleg, ha az előző hozzászólásomban leírtak nem hozzák meg a kellő eredményt.



    @ztoldy
    Emlékszem valahol egy 5G-s beállításra, de nem lelel, a kereső meg nem segít.. Megmodanád, hol lelem? Mert én a SIM-beállításoknal kapcsoltam ki.

Új hozzászólás Aktív témák