-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vince1
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Xbox One S ami nem érzékeli ha rádugok vmit a HDMI bemenetére.
Be kell állítani valahol, hogy érzékelje vagy valami fizikai hiba lehet? A készülék 3 napos elvileg mindwn frissítést letöltött amit kellet.
Előre is köszönöm a segítséget. Vince1 -
Vince1
tag
válasz hackeeeee #94370 üzenetére
Egy média Lejátszót szeretnék rákötni. A TV-n sajnos csak 2 HDMI bemenet van. 1 a TV-s beltéri egységnek és 2 hely kellene még. Elvileg ha beledugom az Xboxot, akkor annak a bemenetéhez tudom a média lejátszót csatlakoztatni és meg van oldva a problémám.
Rosszul gondolom?Üdv
-
Vince1
tag
válasz bulikavagyok #94377 üzenetére
És ezt a funkciót engedélyezni kell valahol?
Sajnos ha rádugom a Média lejátszót semmi sem történik (próbáltam Digis beltéri egységgel és Laptoppal is ugyanez a helyzet)
Olyan mintha nem lenne engedélyezve a gépnek, hogy simán átengedje a jelet.Az én elképzelésem szerint ez a bemenet úgy működik mint egy erősítőn a HDMI bemenet annyi különbséggel, hogy itt még a hangot sem használja fel az xbox.
Használta már valaki ezt a funkciót?
-
Vince1
tag
válasz bulikavagyok #94382 üzenetére
Köszi!
Működik
-
Vince1
tag
Köszi az eddigi segítséget!
Ha már akad aki sokkal okosabb nálam kérdeznék még
Láttam több videót ahol magyar nyelvű a kezelőfelület. Viszont én nem tudtam kiválasztani.
Ez mi miatt lehet?Hogyan tudom az asztalon (kezdőképernyő pl. Home) az ikonokat (csempéket?) saját ízlésem szerint rendezni/méretezni? Nekem nem kis méretű ikonjaim vannak, hanem a kisméretű ikonhoz tartozik jobb oldalt egy fekete sáv ami leírásokat tartalmaz. Talán kényelmesebb lenne kezelni, ha több ikon elférne egy képernyőn (láttam hogy létezik ilyen beállítás, de ezt sem találom
Köszi a segítséget!
-
Vince1
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan felülnézetes autós versenyt, mint pl. PC a Death Rally volt? Ha lehetne split screenen játszani az lenne a legjobb
Előre is kösziÜdv Vince1
-
Vince1
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Melyik 2,5"-os külső HDD az amit egy XONE S rendesen tud ki-be kapcsolgatni?
Próbáltam visszakeresni, de pl. Maxtor M3-ról írnak ezt is azt is (ennek az ára pl. lényegesen kedvezőbb, mint egy gyári Seagate Game Drive)
Egy 2 TB-os bővítésben gondolkodnék.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
-
Vince1
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A gyári One S kontroller egyik joy-áról leszakadt a gyári "gumi kupak",
rendeltem egy párral, de ezt úgy tervezték, hogy rátegyem a gyári kupakra, nem rakható fel egymagában. Hol tudnék olyan kupakot venni, ami az eredeti helyére (leszakadt) felrakható?Előre is köszönöm a segítséget.
Vince1
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest