-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #110771 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Atomgeszi
veterán
válasz r.levente75 #110838 üzenetére
Ja, általában szokott lenni jack. Már,ha HDMI-s a monitor.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Zoleee83
addikt
válasz r.levente75 #111064 üzenetére
"Ha az életben boldog akarsz lenni csinálj zenekart és ha abból nem lesz semmi..." Tolhatjuk multiban, nem zavar hogy sokak szerint nem lett jó játék, ennyit bõven megért egy mozi ára kb. Vegyetek fel, csak írjátok meg ki honnan
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
danilla
őstag
válasz r.levente75 #111137 üzenetére
Dedikalt?
-
Madoc
veterán
Lesz holnap este egy eladó 8000-ért Szolnokon 😀
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok!
Most hozta a futár a Guitar Hero Live-ot, gitár is van benne.
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz r.levente75 #111192 üzenetére
Na ez jó hír, de ez milyen rendszer már, hogy elfelejt statusz update-t küldeni a rendelésről?
Nekem ez gyanús.
Run&Ride
-
Sicilian
addikt
válasz r.levente75 #111209 üzenetére
Ez előfordul nálunk sajnos, de csak azért mert meglehet tenni ! Szomorú..
nothing is true everything is permitted..
-
HKorn
veterán
válasz r.levente75 #111209 üzenetére
Nekem is törölték, finoman emailben rákérdeztem mikor jön, megírják hogy törölték, aztán jön a komolyabb hangvétel asszem.
Kutyaütő banda, sunyiban törlik még értesítés se küldenek...
Run&Ride
-
Sicilian
addikt
válasz r.levente75 #111213 üzenetére
Szegény kiskrapek, sajnálom !
-
danilla
őstag
válasz r.levente75 #111229 üzenetére
Nem laksz veletlen Győr kozelben?
-
axlfsi
veterán
válasz r.levente75 #111252 üzenetére
Tudom es ertem mirol beszelsz, abszolut aterzem. Sot, sajnos olyan is elot tud fordulni es nem egy esettel talakozni, amikor eloreutalassal, ki is fizetik a termek arat es X napon belul (meg csak nem is masnap!), jelzik, hogy "ja, boccs, nincs belole, visszautaljuk a penzt".
(#111250) szgergely
Jogodban all, de velemenyem szerint, legfeljebb beollozzak neked az ASZF-et. En is inkabb jatszanek, ahelyett, hogy itt okoskodok, de mar nincs kedvem belekezdeni semmibe, igy segitek Neked:
"2.3.1. Eladó a véglegesített Megrendelést e-mailen igazolja vissza, amely visszaigazolás az Ügyfél ajánlatának elfogadását vagy elutasítását tartalmazza. Az Eladó és Vásárló közötti Szerződés akkor jön létre, amikor a Vásárló e-mail útján megkapja az Eladótól a Megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolást, amely értesítés magában foglalja az Ügyfél által megrendelt Termékeknek a futárszolgálat részére való átadásáról szóló értesítést is.
A Megrendelés leadása után a Vásárlóhoz e- mail útján érkezett automatikus rendszerüzenet a Megrendelés rögzítéséről tájékoztató jellegű és nem jelenti a Megrendelés Eladó általi visszaigazolását."Hidd, el, veszett fejsze nyele...
UI.: irom mindezeket ugy, hogy tiszta szivbol utalom oket, mar szivtam meg veluk par eve (most nem reszletezem itt, nagyon OFF lenne...) es azota sem vasarolok naluk. Ettol fuggetlenul, be van vedve a segguk. Valamennyinek. Ez egy ilyen jatek.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz r.levente75 #111304 üzenetére
Nekem Cloud II van. Jobban megéri mint ez.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz r.levente75 #111318 üzenetére
Én itt vettem aprón a Cloud II-t. 20k volt postával. 1,5 hónapos volt, patika állapot. Megérte. Már 1,5 éve használom.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz r.levente75 #111392 üzenetére
Azért nekem van egy olyan sejtésem, hogy ezeket a "sérelmeket" feledve rohantok majd megint egy hasonló akciónál.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
boost
addikt
válasz r.levente75 #111392 üzenetére
Annyiban lehetsz óvatosabb, hogy tudod, nem kezeli jól a webshopjuk, ha sokan egyszerre akarják megvenni ugyanazt a terméket. Pl egy repjegynél vagy egy koncertjegynél gyakori, hogy ilyenkor időlegesen lefoglalt lesz a termék, hogy ne tudják többen ugyanazt megvenni, de azért nem ugyanolyan szint szoftveres és hardveres infrastruktúra van egy webshop mögött mint egy légitársaságnál.
-
MasterMark
titán
-
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #111440 üzenetére
Szerintem felesleges alapvetően az FM7 megjelenése előtt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
debcamp
aktív tag
válasz r.levente75 #111445 üzenetére
Múltkor 1800-ért sem volt rossz, de végül hagytam.
Most 1300.. nagyon kiakarnak szorítani belőle minden centet.. -
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #111446 üzenetére
A VIP meg még feleslegesebb szerintem hozzá.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zoleee83
addikt
válasz r.levente75 #111450 üzenetére
Pedig majdnem rátripláztam az "Average" játékidőre, szóval még sok is volt, bár én a minden sarokba benézős megfontolt játékos vagyok.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
válasz r.levente75 #111445 üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy egy hónap alatt kétszer is ennyire nyomott áran kínálják a SW Battlefront Ultimate verziót!
Todom, ennyi pénzéret már manapság nem sok mindent adnak, de játszik még ezzel valaki!? Megéri megvenni!?
Szerintetek a Battlefield 1 season pass esélyes ilyen akcióra a közeljövőben?
-
DaveHutt
őstag
válasz r.levente75 #111569 üzenetére
Kis pénz, kis foci. Nem véletlenül nincs magyar hivatalos nyelv sem Xboxra.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz r.levente75 #111569 üzenetére
Ott eddig is volt magyar support? Jó tudni.
-
MasterMark
titán
-
törölt tag
válasz r.levente75 #111722 üzenetére
8.8.8.8
8.8.4.4 -
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #111722 üzenetére
8.8.8.8
8.8.4.4[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz r.levente75 #111725 üzenetére
En minden eszkozomon ezeket a DNS beallitasokat hasznalom. Kicsit jobban bizok a Google altal futtatott DNS szerverben, mint a UPC altal kezelteben.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sokan már eleve úgy indítanak egy otthoni internetkapcsolat konfigurálást, hogy Google DNS-re állnak át. Nem lesz gond és ha éppen a szolgáltatód DNS szervere makacsolja meg magát, te még vígan netezel tovább.
-
MasterMark
titán
Konzolokon ezt használom alapból, pont az ilyen problémák elkerülése miatt.
De routeren is meg van adva másodlagosnak.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz r.levente75 #111730 üzenetére
Elsodleges DNS cim: 8.8.8.8
Masodlagos DNS cim: 8.8.4.4 -
törölt tag
válasz r.levente75 #111732 üzenetére
Ezt ketlem. DNS cimnek IP cimet var, ami 0-255ig terjedo szamnegyesekbol all.
dzsatube video
Csavokam is siman betudta irni.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Ez komoly??? Átteszed a kurzort a következő mezőbe!
-
zsocy
őstag
08.08.08.08
Ha három számot kér akkor 008.008...
Azért nem fekete mágia ez. A Google dns pedig jobb mint a upc.
Engem jobban érdekelne hogy server locationnek miért dob fel ausztráliát a network diagnostic képernyő.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #111738 üzenetére
kb 1 perc megcsinálni majd 1 perc visszaállitani alapra.Ha ennyi időt nem szánsz rá hogy kipróbáld....
És még irja is hogy check your dns settings. 😀
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz r.levente75 #111745 üzenetére
itt internet szolgaltato lesz szerintem a ludas. naluk probalkoztal? natolt ipd van vagy publikus?
-
Dreimus
senior tag
válasz r.levente75 #111755 üzenetére
Esetleg közelben ismerőshöz át tudod vinni a géped hogy ott kipróbáld? Mert ezzel kapásból a net szolgáltatót és a routert is ki tudod szűrni, mert a hibakód alapján vagy router vagy internet problémára gyanakódnék én is, akár az hogy nem publikus ip-t kapsz hanem nat-oltat és egyes játékok jól míg mások így reagálnak.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz r.levente75 #111738 üzenetére
PC-n is fennál egyeseknél ez a probléma FH3-ban. A gond az IPv4-IPv6 tunnelingel van. Vagy a hálózati eszközöd nem engedi át, vagy szolgáltatói szinten van a gond (illetve PC-n még közrejátszik az is, hogy a Windowsban rosszul van konfigurálva a Teredo).
Hívd fel a szolgáltatód, elmondod mi a bajod és 2 perc alatt megoldják távolról.
-
sugarforce
addikt
válasz r.levente75 #111766 üzenetére
Akkor a probléma ez is lehet, csoda, hogy a többi játék, amivel online játszol, mennek gond nélkül, ezzel elég sok gond szokott lenni. Lobbyban ragadás, elérhetetlen szerverek stb stb.
Egyébként ha kéred, átrakják publikusra. Álítólag küldtek ki erről tájékoztatót 2015 végén (én digis vagyok, így nem tudok nyilatkozni róla). Ahogy Stauffenberg is írta, gond mindenképp a szolgáltatónál lesz, vagy router, ipv4-ipv6 tunnel hiba van, emiatt nem találja a szervert. Igazából nem is értem, hogy az ms miért állítja, hogy nem tudja mi a gond, dolgoznak rajta stb, amikor nem náluk van a gebasz. De legalább korrekt hozzáállás, hogy felajánlották a refundot. A másik meg a telekom-os ügyfélszolgálatos reakciója, miért nem ajánlotta fel a publikus ip beállítást? Na mindegy, lehetne sorolni mi miért gáz. Teljesen megértem, hogy fel vagy háborodva, hogy megvettél egy játékot és nem tudod használni..
"A Telekom ügyfelei jelezhetik, ha nekik nem jó a privát IP-cím, ehhez vagy a 1412-es ügyfélkapcsolati telefonszámon, vagy a nat@telekom.hu címen kell megadni az MT-azonosítót. A szolgáltató azután ingyenesen visszaállítja a nyilvános IP-t."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz r.levente75 #111856 üzenetére
maximalis respect neki
-
l.skywalker
Topikgazda
Az igen danilla! Le a kalappal!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
danilla
őstag
Nagyon szívesen
-
Janusz001
őstag
Nagyon szép gesztus!
-
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #111876 üzenetére
Nem biztos, hogy ez a megoldás, mert nekem is NATolt az IP-m és nálam gond nélkül megy a multi.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #111893 üzenetére
Tudom, nekem is vannak olyan ismerőseim akinek ez a gond van. Pedig nekik open a NAT-juk és DMZ-be van a box is.
-
Sicilian
addikt
Ez szép volt, jó ilyet olvasni ! Max respect !
-
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #111896 üzenetére
Akkor publikus IP-t kaptál mindig is.
-
sugarforce
addikt
válasz r.levente75 #111901 üzenetére
attol hogy open nat a van a boxon, meg lehet privat ip. kivancsi leszek miujsag. azert egy cache torlest probalj meg a gepen mielott jatszanal.
-
Dreimus
senior tag
válasz r.levente75 #111946 üzenetére
Hát nem privát ip-t mondtunk hanem hogy az ip-d legyen publikus pénzvissza is csak max egy hónapon belül lehet max 2 óra játékidő mellett vagy 1 óra. A másik amit még kipróbálhatsz hogy a telefonod netjét megosztod az xbox one-al és ha azon megy akkor a router vagy szolgáltató a hibás továbbra is ha nem akkor egy bug és akkor bug report a játék készítőinek ami nem az ms
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest