Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    addikt

    válasz Steve1207 #55331 üzenetére

    Eddig én elégedett vagyok az órával. A mérete miatt nem mindenkinek való, de hát ezt előre lehet tudni, mert benne van a nevében is, hogy 47mm.

    Baromi jó minőségű kijelző. Nagy tudású, és nálam eddig mindig pontosan mért. Nyilván nem egy orvosi műszer, de hát ezt a helyén kell kezelni. Értesítések szépen jönnek, jó a hangminőség is beszéd közben.

    Lehet variálni a menüpontokkal, sorrenddel. Ami sajnos nem minden márkánál/óránál alap...

    Külön öröm, hogy a Samsung is már Google Pay -t használ, így több a támogatott bank is. Persze a hiányosságokat megoldja a Curve, de azért egyszerűbb nekem a hivatalos támogatás.

    2 negatívum van, amiből talán a második a kicsit érzékenyebb téma.

    Első az, hogy csak egyezerre 1 készülékhez lehet csatlakoztatni. Úgy értem, hogy amikor társítod az applikációhoz, akkor hozzárendeli ahhoz a telefonhoz az órát. Viszont ha másik telefonhoz szeretnéd használni, akkor le kell választani az app -ról és újra hozzá kell rendelni. Csak akkor már a másik telefonhoz társítva. Nem tudom mennyire volt érthető. :D

    Viszont ezzel együtt olyan érzékeny családi kapcsolat alakul ki, hogy még magam is meglepődtem. Például az, hogy a töltőn lévő óra BT kapcsolat nélkül szól a telefonnak, hogy feltöltött.

    Ez persze csak azoknak lényeges, akik nem csak 1 telefont használnak.

    A másik negatívum, amit talán érzékenyebb dolognak lehet venni, az az üzemidő. Bár manapság már ez is lehet megszokott... Nálam nagyjából 2 nap körül megy. Átlagban nézve rendes használattal 2-3 nap.

    Watch 5 Pro azért ennél valamivel jobb volt. Meg aztán rálesek a Xiaomi S1 Active -ra, ami még vígan él és virul. Töltőnek még a közelébe sem akar menni azonos használat és idő mellett. Persze nem is egy kategória a két cucc. Tudásban sem. De azért 4-5 napot illene kipréselni egy okosórából. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák