Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Micsurin #39556 üzenetére

    Ezer példát tudok mondani neked, amit prevgenre kiadtak és nem a gen végén és rosszabb volt ennél, csak nem volt ekkora hype körülötte, ezért az emberek csak legyintettek és azt mondták, hogy kit érdekel. Majd 1 év múlva, amikor patchelve már kész lett a játék azt mondták, hogy ez baromi jó játék. Witcher 3, Division 1, No Man's Sky, Wildlands stb...

    Most is van 2 olyan játék, amit várok, hogy "elkészítsenek" - a Breakpoint és az Anthem, mert túl korán lettek kiadva, nem megfelelő minőségben.

    De a Fallen Ordert már sehova sem fogják javítani és abban is bődületes dolgok vannak, vagy az Avengers csoda lenne ha ilyen veszteséggel valaha is még kapna bármilyen javítást.

    Egyszerűen arról van szó, hogy megint 2 oldal vitájából született a termék. A termelői és a tulajdonosi. A stúdió elmondta, hogy nekik még idő kell erre, a részvényesek azt mondták, hogy eddig volt csúszás, nem tovább. És ki győzött szerinted? Több mint 8 millió preorderrel most a fejlesztők mondhatják azt, hogy letettek valamit az asztalra, vagy a részvényesek, hogy betettek valamit a kasszába?

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák