Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz philoxenia #35625 üzenetére

    az igazi kérdés, hogy ténylegesen lenne-e rá fogyasztoi részről igény. Elég csak most megnézni, (hogy a témánál maradjunk) egy Index-es cikk alatti komment szekciót. Sajnos az emberek döntő többségét, nem a objektivitás érdekli, hanem hogy a mára sajnos bipolárissá váló világnézetükbe beleilleszthető legyen. Konkrétan az van, hogy aki nem az ÉN nézeteimmel van, az az ellen van, és lehetőleg neki akkor inkább k*ss a neve. És ez oldaltól sajnos független. És ez beilleszthető akár ide, a gaming kultúrába is. Az objektivitásra törekvőket pedig elnyomják ezek a hangok.

    l.skywalker: ez lenne az elvárható utópisztikus elv, de sajnos ilyen nincs. Ugyanis a hazai példákból kiindulva, lehet, hogy függetlenek mondják magukat, de a híreket írok (illetve manapság már gyártók), saját világnézetüket szabják bele... ez durva példával olyan mintha az PS/Xbox részleg vezető cikkírója wesder vagy .LnB... nem sok objektivitás lenne ott

    philoxenia: bár nem látogattam soha, de elviekben a 8chan elviekben nem arra az elvre épült, hogy a szólásszabadságot mindeniknek (ami persze a radikálisok melegágya lett egyből)?

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák