Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Beniii06 #34906 üzenetére

    Nem tudom, nálam ez a vélemény-befolyásolás nem működik. Én híreket olvasok, amiből információt nyerek, de a véleményem az más tészta, azt ezek nem befolyásolják, nem is tudnák. A mai mainstream értelemben vett influenszer viselkedés nekem inkább az és amit te is károsnak ítélsz, amikor a számomra nulla értékkel bíró akárki beírja az Instagramra a huszonmillió követőjének, hogy a seggluk napoztatással a szervezet számára elegendő szükséges D-vitamin forrást meg lehet oldani és a sok hülye mind megcsinálja és utána az orvosánál panaszkodik, hogy leégett a valaga.

    Az, hogy ő le merte írni, hogy hiba volt PS4-re vinni az utolsó játékát sem influenszer dolog, mert nem befolyásolta mások véleményét, simán csak igaz. Ha nem lett volna exkluzív most a Game Pass-ban még simán elférne, de így, hogy PS4-en és PC-n senkit sem érdekelt, ment a levesbe az egész és rántotta magával a stúdióját is.

    De Phil sem a Twitteren írta le, hogy jön a GP-be a Control, hanem egy interjúban mondott ilyet, amit kiragadott az internet, simán lehet, hogy elszólás volt és az is lehet, hogy tudatos dolog, de a véleményemet nem befolyásolja, nem influenszer a dolog.

    Darwin Project szervereit is bezárják most idén :(

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák