Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz l.skywalker #28275 üzenetére

    Tapasztalatok: ismertem a PS4-et (bár soha nem volt régebben sem PS), nem sok újdonságot hozott, a hurkagyurka kontrollert már meg is szoktam, bár villámgyorsan rendeltem hozzá kupakokat. Soha nem is értettem, hogy a karok felülete miért domború, és miért nem homorú, ahogy az X-nél.
    Szerencsére a HyperX Cloud II fülest teljesen jól kezeli a PS kontroller is, így csak váltogatni kell.
    CUH-7216B, semmivel sem hangosabb mint a One X, de majd izmosabb játékoknál kiderül. Egyelőre egymásra vannak pakolva, kb. 1-1,5 m-re ülök az íróasztalnál, az X-re csatlakoztatott külső HDD a "leghangosabb" a környéken. Mindkét PC hangszigetelt, HDD-t csak a két NAS tartalmaz, onnan néha hallani időnként halk pöcörgést, ha dolog van. Úgyhogy ilyen csöndben abszolút semmi zavaró. A PS4 PRO külső Samsung SSD-t kapott, gyönyörűen dolgozik. Az X-re se lenne rossz, de oda nekem 500 GB aligha lenen elég a 3 TB külső HDD helyett, aminek most éppen bő 60%-a foglalt, némi törölgetés után.
    Egyelőre csak a Days Gone lemezes, de már a telepítésnél kiborultam a rég nem hallott lemezmeghajtó zajoktól. :DDD X-re is csak egy lemezem van, a For Honor, amit piszok jó áron vettem Ubiéktól. Sógor megszálott lemezgyűjtő PS-re, úgyhogy majd átveszi ha végignyomom, de kancsó-jellegéből adódóan nem ad kölcsön lemezt senkinek (ezt mondjuk meg is értem)... de majd megzsarolom okosan.

    Egyéb programok miatt a fűnyírás és a Detroit is ki lett lőve, úgyhogy okosan végignyomtam a Nathan Drake kollekciót, tetszett, élveztem, jöhet a 4. és a többi csemege szép sorban. :K
    Hiába is jön pár Sony játék PC-re, nincs és nem is lesz dedikált VGA, munkára és egyebekre bőven elegendő nekem az integrált Intel HD 630. A régebbi PC-ben van egy GTX650, de komolyabb VGA helyett lett inkább a két konzol, nekem jobban megérte. A PS időnként úgyis költözik a TV-re, a Detroit mellé be kell húznom a nejemnek A Plague Tale: Innocence-t is...bár X-re biztos lesz hamarosan jobb régiós ára is. :K

Új hozzászólás Aktív témák