Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Fallout 4 kellett volna még. Na mind1.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Wesder #27901 üzenetére
Neked sem megy?
(#27900) tsteve: a kártyákat nehezen tudják. Változik a világ az ilyen banki megoldások terjedni fognak. De a saját belső szabályozásaikat igazíthatják hozzá.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #27902 üzenetére
Nem sajnos.
Fernet
Igaz hogy màr vagy 6x kezdtem elölről a jàtékot, és még mindig nem tetszik de ennyiért "elfér a polcon" átugrok a brazilokhoz, ott 17€.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tsteve
senior tag
válasz l.skywalker #27902 üzenetére
jó ez a revolut.. pl. az ingyen netflix is prímán megy vele
-
chipesz
őstag
válasz l.skywalker #27909 üzenetére
Próféta szóljon belőled. Addig lesz mivel játszani. 😁
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Fernet
senior tag
Nem tudom miért veszem a játékokat mikor időm alig van rá... Ott vár egy rakat cím a könyvtárban, de fogalmam sincs mikor tudok nekikezdeni. Mégis mikor van valami jó akció nem bírom otthagyni. Fene se érti ezt.
-
-
chipesz
őstag
-
MasterMark
titán
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #27915 üzenetére
Vesémbe látsz Mester
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #27912 üzenetére
Én alapból meg pont fordítva próbálok agyalni:
Amíg van 1-2-3, ki nem játszott, de nagyon is érdekelt játék, addig nem veszek mást, mert általában úgyis csak lefelé megy az ára (vagy bekerül valami szolgáltatásba), én meg nem haladok olyan gyorsan a játékokkal.
Ez alól persze kivétel lehet az ilyen ügyeskedős időszakok, de ilyenkor is csak 1-2 olcsóságot veszek, azokkal megint elvagyok egy fél évet. Nagyon hosszú távra (több évre) nem látom értelmét betárazni, mert addigra elavulnak (legalábbis számomra).De persze nem ez a helyes hozzáállás, mert olyan nincs Mindenkinek maga kell eldönteni, hogy mire vágyik!
-
mike1334
veterán
Tudom, hogy van konzol beárazós topik, de a Ti véleményetek érdekelne első körben, remélem off topikba belefér ennyi.
Egy számla szerint októberig, de az MS szerint tovább garanciás szép állapotú, dobozos S-ért mennyit kérnétek, ha ez a "cicergős" fajta? A kontroller minimálisan kopott, látszik, hogy használták, de amúgy jó, semmi baja.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
-
mike1334
veterán
válasz Wesder #27922 üzenetére
Köcce. Budapest, de igazából 40-45 alatt nem adnám, annyiért már inkább megtartom...másik konzolra becserélve nem tudom jobban mégérné-e...nem ismerem a budapesti konzolboltok hozzáállását a beszámításhoz...
Játék nincs hozzá, csak digitális az accon, de ugye azt nem lehet eladni. Ja még van még egy 3 havi goldom, amit vagy másfél éve vettem, ha nem járt még le...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #27926 üzenetére
Bagoly mondja...
Áh egyre kevesebb idő jut rá, és úgy néz ki még kevesebb fog..most már ott tartunk, hogy csak hétvégén kapcsolom be...a ps-en még van pár cím, ami érdekel, aztán megy a háztól..mondjuk ezt nincs szívem eladni, pláne ennyiért..de hát na, veszek inkább egy lapost az árából, azon legalább dolgozni is fogok tudni
(Meg sztem egy Switchet de az még nem biztos, ezért érdekelt a beszámítósdi )...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #27928 üzenetére
Jah, de még nem tudom, hogy örüljek-e neki...mondjuk még 1-2 hét, amíg kiderül, addig nem adok el semmit
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Fernet
senior tag
Van valamilyen olcsóbb (10k-ig) mikrofonos fejhallgató one-hoz? Gyereknek kellene online játékok mellé, hogy tudjon beszélgetni a pajtásokkal.
Ezeket néztem eddig:
VENOM NIGHTHAWK
MICROSOFT LIFECHAT LX-2000[ Szerkesztve ]
-
-
Carlos Padre
veterán
Arra lennek kivancsi, h mit kell csinalni ahhoz, h valakinek bannoljak a konzoljat. Nem az accountot hanem magat az xbonet.
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #27937 üzenetére
Gondolom gugliztál már, de :
"Device bans are not issued lightly, and occur when a particular Xbox console or Xbox on Windows device is used to violate the Code of Conduct in an egregious or repeated manner."-------------
How do you detect modified Xbox consoles?
There are many factors that lead to the ban of a console. However, in the interest of security and privacy we do not publicly disclose investigative methods.
-------------
Devices can be banned from Xbox Live for a number of reasons, including but not limited to:
* Xbox console tampering, such as physically opening an Xbox console and modifying it to play illegitimate or unauthorized software
* Online fraud, such as phishing, account theft, or other attempts to defraud Microsoft or other players
* Repeated egregious violations of the Microsoft Services Agreement that establish a clear pattern of nefarious activity
-------------
szerk: Ezek a hivatalos xbox support oldalakról vannak kimásolva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #27939 üzenetére
Mert miért ne játszanának?
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #27944 üzenetére
Kijàtszani biztonsàgi hibàt.
Miért fontos ez?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #27948 üzenetére
Elárulod, hogy szerinted hogy törnek fel szoftveresen egy konzolt, ha nem tudnak próbálkoznak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest