Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Buster17 #18062 üzenetére

    Leginkább az hogy sokkal könnyebb, komolyabb anyagokból van, esetleg a geometriája is spécibb, aerodinamikusabb, vagy montiknál jóval jobb fék, teló,rugóstagot kap.
    De ez kb olyan hülye kérdés mint hogy mi a különbség egy 50000-es meg egy 200000-es telefon között.
    Ugye hogy van és nem csak a név miatt négyszeres az ára?

    Az viszont tény hogy bringáknál minél könnyebb valami exponenciálisan annál drágább. Tehát racionálisan nézve lehet van egy árszint ami fölé már annyira nem éri meg menni csak ha tényleg simán telik rá.

    Mondjuk teszem azt külföldön dolgoznék jó pénzért de azért nem lennék milliárdos akkor én speciel ilyen 700k fölé nem mennék de annyiért azért néznék magamnak egy kerót. Ha viszont megütném a lottó 5-öst akkor befigyelne az a Cannondale Super Six Evo. ;]

    Ja létezik elektromos váltás azt nem tudom tudtátok-e. Pl outinál ott van a Shimano Ultegra DI2, illetve nagytesója a Dura Ace DI2. Utóbbit kb aranyáron mérik. A sima nem elektromos verziójának a szettje itthon 550k körül mozog (ebbe ezek vannak: váltók, fékek, hajtás, lánckeréksor, lánc, fékváltókar). Campagnoloból a Super Record még egy 100-assal több.
    Na ezért ilyen kegyetlen drágák a csúcs kerékpárok. Mondjuk mikor a Kross montinál megláttam az 1,8M-ás árcédulát akkor az én agyam is ledobta az ékszíjat. :D

    [ Szerkesztve ]

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák