Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Vistaboy #57673 üzenetére

    Nem teljesen ertem a hiszti targyat. Szerda ota nekem annyi sikerult, hogy atvittem a karimat a dark portalon es lelogoltam. Azota 5000+ os sorokat lattam. Tegnap elgurult a gyogyszer, az EU forumon kifejeztem a nemtetszesem meg irtam egy ticketet. Pont.

    Ahhoz kepest amikor 10 perce bealltam a sorba szimpla 2000-es sor fogadott, elolvastam miket csinaltak az ejszaka es azt kell mondjam van eredmenye. Meg nem jatszok, nem lattam Draenort am ugy nez ki kb egy het amig rendezik a dolgokat es jatszhato lesz vegre. Nem lesz minden tokeletes, de nagyjabol mindenki tud majd haladni.

    Ezt az idoszakot a csaladdal, kozos programokkal tolttem ki, tudvan h az indulas ilyen lesz, legalabbis varhato volt. Guild Wars 2 indulasa is hasonloan szar volt, kellett nekik kb 1-3 het mire ugy mentek a szerverek ahogy terveztek. 1000FT a legdragabb GC-nel egy heti "veszteseg" es meg nem is telt el egy het. az ha jol tudom egy doboz cigi. 3 tabla milka csoki ara...

    Ha ennyiert sirsz akkor ne toltsd fel. Az irasaid jok voltak, hangulatosak, de a siras 5-6ik napon uncsi.

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák