Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz sptkyle #25382 üzenetére

    "Szóval a kérdés, hogy ez a fajta hozzáállás Ally-s oldalon is megvan? "

    hát, allis oldalon nagyon sok a ganker... És nem csak egyszer vernek le általában, hanem a sok aszott lelkű, életben sikertelen tizenéves megáll corpsecampelni a 10 vagy akár 30 szinttel alacsonyabb karakterem mellett is... Szóval eleinte,vagy két éven keresztül én sem voltam ennek a híve, csak out of battle, max -1 szintűeket támadtam meg, de a sok szivatás miatt már én is hasonultam, és adott hangulatom kérdése, hogy az éppen jelen lévő, többnyire kisebb playereket a fullepic pvp cuccomban péppé verem-e :) (van még egy-két ilyen ismerősöm, eleinte utáltak pvp-zni, főleg mobozás közben, de már náluk is borult a bili a sok vitéz miatt... Ők úgy szokták, hogy ha magas szintű leveri őket, akkor vagy mindenki main, és hárman beverünk mindenkit, vagy ha nincs online haver és nem találják a tettest mainnel, akkor mennek büntetni egy kisebb szintű területre :) Egyébként egyikünk sem olyan, hogy első killre már ugrik - főleg hogy minden dolgozunk, kevés az időnk, főleg játékra, és erre sajnáljuk...De mindennek van határa...)

    "nem érdemes 80-ig guildbe menni"
    válaszom igen is meg nem is. Aktív raider guildbe nem éri meg menni, mert ott valóban semmibe néznek és nem fognak segíteni, van elég dolguk magukban. Fejlődő guildbe érdemes, mint a mienk. Relative családias, és segítünk egymásnak minél gyorsabban minél jobb cuccokat szerezni...

    robyroby:
    Victory quest csak aktív WG idő alatt vehető fel, sharelhető (abban a 30 percben), egyébként nem is jelzi hogy ott van, szóval ne is keresd... Ott van pont az erőd előtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák