Új hozzászólás Aktív témák

  • nierthen

    tag

    válasz decibel #24075 üzenetére

    dotokkal kezdj, azok közül is mindig a DP-vel, ha van DK, mert az a trashen tovaterjeszti ezt a mérgezést a többi mobra.utána jöhet a SW;). jó shadow priest ilyenkor felteszi a VE-t is, bár ez trashen nem kötelező, ha viszont nem versenyzel a többi dps-el, akkor nyugodtan mehet, egyrészt, mert ez is support a healereknek, másrészt míg kasztolod az MB-t meg a VT-t, addig ezek mind potyogtatják a damage-et. MB és VT kasztolási sorrendjét magam cserélgetni szoktam, de gyakrabban VT-vel kezdek, csak utána az MB. ha nincs cooldown-on a SW:death, akkor azt mindig el kell sütni függetlenül attól, hogy mi a rotád. még akkor is, ha 4000 a hp-d :D MF-el úgy operálj, hogy, ha nem kasztolsz, mert valami épp CD-n van, akkor közötte heggesztheted a mobokat.

    de fix rota nincs már a shadow priest világban, mert nem maximalizál dpst, úgy tudod kinyomni magadból a legnagyobbat, ha ésszel kasztolgatsz és minden CD-re elmegy. ez függ ugye talentolástól, MB-re kirakod-e mind az öt pontot, ez meg a gearedtől függ, hogy például mennyi a haste-ed. magas haste-nél vehetsz le pontot, pontokat nyugodtan.

    hit ratinged optimális esetben pont 293, ennél többet nem érdemes összeszedni. ezek után a legfontosabb statod a crit. ebből, ha megvan a hit, akkor bármennyi jöhet. manával nem lehet gondod, így mp5 nem lényeges, legyen még spirited, utána gyúrhatsz a haste-re. felhívom a figyelmed arra, hogy a hitet összeszedni a legfontosabb és legnehezebb. nagyon lavírozni kell, általában a crit rovására megy a hit.

    a DP tovaterjedéséről DK által itt olvastam egyébként, akkor ki is próbáltam és működik. akkor nem reflektáltam róla, sajnos azt sem tudom, hogy ki írta már, mert régen volt, de most köszönet és hála az infóért utólag is

    Nierthen#2767

Új hozzászólás Aktív témák