Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Ma sikerült először könnyesre röhögnöm magam, mióta kijött a wotlk. Olyan szinten, hogy nem birtam a partytagokat kijelölni, mert mindig félrekattintottam+ a könnyeimtől alig láttam.

    A történet annyi röviden, hogy 3an kerestünk 2 random DPSt egy könnyed kis HC UKra igy estefelé.
    Sikerült szereznünk egy drood gyöngyszemet, aki már az elejétől fogva vérprofi volt, osztotta ha kellett, ha nem, reportolni akart, mert közöltem vele, hogy azért nem ütöttem ki a bossnál a jégtömbből, mert kövér a boomkin bagoly :)
    Szóval ő már megalapozta a hangulatot, illetve a rouge kolléga, aki bekéretőzött a partyba (szolid armorys gearcheck után gyanús volt, hogy ott még 79es, mondjuk úgy is nézett ki szegény). És hát ekkor történt az a pár pillanat, amin elfeküdtünk és mind3an erőteljesen szakadtunk a röhögéstől TSen.

    A törös közölte, hogy ő majd sappol, persze, kb 3 kmről kiszúrták, és kb 0,5 sec alatt kinyirták. Erre a tankunk szolidan megjegyzte, hogy "Hát azt hiszem lebukott..."... Sebaj, összekapartuk, erre a boomkin megjelent a sarokon, erősen tempózva szedte a pohos hasát, a hátában egy proto-drakekel+a lovasával, majd beközölte a képen látható szöveget: WTF.. he landed on me... és itt vége volt. Hát igen, egy vérprofi sem számíthat arra, hogy egyszercsak a fején landol egy sárkány.... Azért túléltük: [link]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák