Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghostface

    senior tag

    válasz ArmanD. #17953 üzenetére

    Már megbocsáss de ez a "maszatolás" egy baromság!
    Ez egy játék, amit általában azért játszanak az emberek hogy a hétköznapi unalomból egy kicsit kitörjenek és kikapcsolódjanak! Ha ő azt élvezi hogy minden classból felhúz egyet akkor csinálja, szíve joda, de ő ezt élvezi! Te viszont nem! Te kényszerből raideltél mert az hiszed hogy pótolhatatlan vagy és kell jobb loot hogy mehess a következő raidre hogy ott is megszerezhesd a jobb lootot ami majd kitart a következő kiegig ahol a legnagyobb szinten majd kezdesz mindent előlről. Ez már minden csak nem "élvezet". Olyan mint egy munka a valós állásod mellett. Ezért másokat lefikázni, akik másképp állnak a játékhoz mint te hülyeség.
    Sajnálom hogy így alakult az életed de ne fogd a játékra.Megtörténhet ez bármi mással is az életben amit hobbynak nevezhetsz ha azzal több időt töltesz mint a családoddal. Neked kellett volna tudnod hogy hol határ és időben észrevenni hogy átlépted! De innen még mindig lehet változni csak rajtad múlik!
    És még mielött azt mondod hogy nem tudom miről beszélek, átéltem már ettől sokkal rosszabbat is mint te egy klántársammal kapcsolatban de sikerült őt helyrerakni az utolsó pillanatban!
    Elnézést a Wall of textért, de ez most kikívánkozott!

    PSN: Nifty_Ghostface

Új hozzászólás Aktív témák