Új hozzászólás Aktív témák

  • Luos

    tag

    válasz FefeeX #15539 üzenetére

    Tulajdonképp nem battle mp5 van, hanem most hirtelen nem jut eszembe a neve, jah de, valami ilyesmi: while casting, while not casting

    while casting - miközben castolod a healeket
    while not casting - miután a castolást abbahagyod 5 másodperc után kezd el igy regenelni a manád

    Namost, castolás közben (és ugye bossfightokon) az a lényeg palánál hogy minél több mp5-öt szedjen magára, bár kb 50-60 mp5öt szoktam látni rajtuk, ehhez hozzájön ugye a blessing of wisdom ami már igy 100-110 mp5, azt mondják ez igy simán elég egy palának.
    Egy baj van ezzel a módszerrel, ha a palának elfogy a manája, akkor az tényleg elfogyott, nagyon sok idő kell neki mire visszatöltődik. (full raidbuffban, while not casting módban szerintem olyan 200-300 mp5jük lehet maximum, csak tippre).

    A druidáknál (és papok) ez máshogy van, a spiritből kapják az mp5öt (nagyrészt, persze felvehetnek x sec mp5 cuccokat is ), viszont ha a druida kifogy és abbahagyja a kasztolást akkor akár 6-700 mana / 5sec regene is lehet, és ott van ugye a legjobb spell ever, az innervate, a spirites manaregenet 400%-ra nagyitja, és a 100%-al regenel castolás közben is. Ami azt jelenti hogy akár 2500as mp5 is elérhető, igy a 18 sec alatt akár maxra is huzhatja valakinek a manapoolját. De nem egy palának, annak kb 3000-et regenelne be összesen.
    Mellesleg a druida spiritből healupot is kap (faformában a grpjára 25%), és a wotlkban a spirit szerepe, azt mondják, jelentősen meg fog erősödni, ezáltal szerintem irdatlan nerfek fognak emelkedni a spirites mana regenre (amit buffoltak bcben ) :)

    Ha jól tudom a samanok is mp5-re gyurnak.

    De majd ha valaki akar akkor ugyis leirja pontos értékekkel.:)

    Megnéztem armoryn, Vikthor nevü paladint (ugye aki ide is kommentel :) ), Spiritből 117 mana regen not casting állapotban, összesen 224 manaregen while not casting , és 107 while casting. Hyjal és Sunwell gearben.
    Megnéztem a druidám, Aeronn, éppen hogy csak karazhan ready gearben), spiritből 308 mana regen while not casting, összesen 352, és 136 mana / 5 sec.

    Persze kompenzálja az hogy neki egy flasheal 180 mana (kb) , nekem meg a lifebloom annyi, de nekem fent kell tartanom még a rejuvenationt és a regrowthot is, esetekben több targeten, igy mondjuk a palának a 450 mp5 , a druidáé akár , jó szélsőséges esetben, akár 1200 mp5 is lehet.

    Na ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy döntsd el neked melyik a jobb :D
    Haverom inkább a grand mage signetet vette ki :)

Új hozzászólás Aktív témák