Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz Sirandrish #14223 üzenetére

    De, benne van az is, hogy nem ismered a szlenget :P

    "Tegnap lurker öv meg t4 vállas; 7 badge és kivehetem a fejesem aztán kiveszem a pvp nyakláncot megcsinálom a trinketet és bt szintjén leszek jeee :C
    Már ssc és tk fölött járok kezdek nagyon imbásodni.Már csak azt nem tudom, honnan vegyek egy nagyon imba wristet, mert a badge-es elég gagyi.Ja és kihagytam, egy fingert azt is cserélek még pedig cenarion exaltedra.
    Na szép napot jó wowozást mindenkinek :R"

    Na. Félkövérítettem az érthetőségi kiegészítéseket. A magyarázat: (a post írásához képest) tegnap Serpenshrine Cavernben (SSC, 25 fős raiddungeon) a The Lurker Below nevű boss dobott egy övet, amit megszerzett; szintén megkapta a Tier4 ruhaszett vállas darabját (fogalmam sincs, ki dobja :U); még összeszed heroic nehézségű 5 fős instance-okból 7 db Badge of Justice-t és a megfelelő árustól megveheti a rég kinézett sapkáját; utána a PvP-ért járó honorpontokból egy másik árusnál nyakláncot és trinketet (kb. bizsu - fülbevaló, bross, ilyesmi) vásárol, és olyan erősségű lesz a felszerelése, amivel már mehet a Black Temple-be.
    Ez volt az első bekezdés két soros mondata :DDD

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák