Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz vlevi #8956 üzenetére

    Igen, pontosan ezen - is - megy hőbörgés, hogy akinek nincs Facebook accountja az nem fog csak ezért beregisztrálni. Player-ről is levették és ott sem fogják adni (epic fail). Egyébként meg ott van a Youtube csatornájuk, de annyi eszük sincs, hogy oda kiadják, mint a TCR teszi majd a közvetítéseivel. Nekem van Facebook profilom, de kifejezetten zavar, hogy ott kellesz néznem a szombati napi időmérőket és futamokat. Ribeiro ezt is megcsinálta ;] :W .

    Abban reménykedek, hogy hátha valami külföldi csatorna megvette a jogokat és leadja élőben. Bánja a t*k*m, hogy milyen stream-en csak menjen.

    BTCC-t meg ne is mond. Tavaly néztem a Brands Hatch-i hétvégét és valahol találtam HD iTV4 stream-et. Reggel 10-től délután 5-ig mindent leadtak folyamatosan. Futamok között volt egy kis reklám, de a futamok alatt semmi. Na ilyennek kellene lenni ennek is, mert úgy néz ki jó szezonnak nézünk elébe, erre ez a kampóorrú francia meg ezt is szétb... :W .

    (#8955) .nox: Szerintem az van, hogy ők sem erre számítottak, hogy Ribeiro/Eurosport így kibszik velük. Azért az mindent elmond az FIA és Ribeiro bénázásáról, hogy még mindig nincs BoP....4 nappal az első verseny előtt.

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák