Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Ideje lesz nerfelni a foch155-t, mert már unom, hogy minden tier9-10 csatában ott van 1 legalább.

    Adták itt az okos közhelyes tanácsokat, hogy le kell láncolni meg oldalba kerülni. Persze, leláncolom és? Ott van mellett még 3 másik ellenfél, akik közben meg lőnek. Oldalba kerülni? Azt mégis hogyan?
    Ezek mind szép és okos taktikák, ha a végén az ember összefut egy magányos Fosch-al a pusztában.

    A gyenge pontját lehet egyedül lőni, de nem könnyű, mert kicsi. Akárhogy forgatom az E75-t, a három lövésből egy biztosan eltalál, de legalább ezzel tudok pattintani. A másik kilences nehéz tankom, az is8 meg esélytelen, annak max a tornya tud pattintani, de nem azt fogja lőni.

    Főleg mikor egy szűk folyosón kell előre menni, sokat nem lehet tenni. A kis fosch is kemény, de az nem sebez ekkorát, meg annak elég két lövés, de a nagy fosch-al nem lehet mit kezdeni, csak ha többen támadjuk egyszerre.

    A hosszú töltésidő meg mit érdekli. Addig visszahúzódik és a társai lövöldöznek, rárontani nem lehet, mert hogyan, fussak keresztül 3 tankon?

    A nagyot sebző TD-k legalább csak 1-t lőnek belém és van esélyem oldalba kapni őket, mert lassúak. A Fosch hármat sebez, közel akkorát és gyors, fordulékony (relatív, a nagy dögökhöz képest). Nyilván majd kifejlesztem én is és megyek vele trollkodni, de ez a TD tényleg nerfet érdemel és kezd nagyon szaporodni.

Új hozzászólás Aktív témák