-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz Patrick76496 #8049 üzenetére
Szerintem sem így mükszik, mert igazából ha azt nézzük szinte az összes másik típus az artyn kívül üti a lightot(td a nagy sebzése miatt), és e miatt sosem számítottam rá, hogy egy light képes legyen az artyt levadászni már a játék elején. A light inkább úgy mondanám hogy a kő papír ollóban a jósok spotol a játékban, tehát előre megjósolod az ellenfeled kézmozgását vele, és azt a kezed mutatod ami az ellen felé kell hogy legyen az adott szituációban. Nem a light legfőbb feladata az arty levadászása, az csak a másodlagos szerepe, ha már van védelmi rés. Szervezett csapatoknál ha valaki meglátja, hogy az arty felé rohan, már szétlövik. Sokkal inkább az ellenfél folyamatos mutatása a feladata, hogy ne tudjon olyan cselt bevetni, ami eldönti a csatát. és harmad sorban a light üti a lightot is. Imádok counter arty hunterezni lighttal. A másik hogy sok esetben szituáció függő, hogy melyik tankok jönnek jól. Tehát pl az ellen mutat heviet, te meg mutatsz medet, sok esetben valahogy mégis a med győz, már is borul a dolog, meg hasonló esetek vannak. Pl hevie üti td-t olyan is van. Jah és még valami: A TDk hpja kicsi, és alapjában véve páncélozatlanok(úgy mondanám, hogy hatalmas weka spotaik vannak, mi nekem már elég). Minden ellen meg van az ellenszer. Koncentrált csapat tűzzel bármi eltüntethető a pályáról hamar. Ez egy másik tényező. Egyre többet használom a T gombot, mert ha mindenki azt a tankot lövi, az biztos hogy -1 ellenfél, hogy ha valaki nem üt át, vagy mellé lő, akkor is hamar vége van az ellennek. De pl egy ob704 feltűnik a pályán, valahogy mindenkinek az jut eszébe, hogy baszki az veszélyes gyors le kell darálni. Ergo az ilyenek amúgy sem hosszú életűek, ha nem használják rendesen tdiket. Ezért van varázsa a tdnek, lás rá az ellenre úgy, hogy az nem vesz észre közbe....
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
AMD Power
titán
Nektek sem megy a szerver?
-
scyllarus
veterán
válasz AMD Power #8052 üzenetére
Patchnap van, senkinek sem megy.
Én is pont szabin vagyok... Engem sem kérdeztek...
Marad az amerikai/orosz szerver[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Enzolord
addikt
válasz AMD Power #8052 üzenetére
Most megy az átállás...
Délután 1 körül lehet játszani, ha minden igaz..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz AMD Power #8055 üzenetére
Ez így szokott lenni..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Imilenni
addikt
válasz Patrick76496 #8049 üzenetére
SZERINTEM igazad van..hogy az egyensúly..megbomlott...papíron úgy kellene legyen ahogy leírtad..de sajna nem gondolkoznak az emberek.
Pl: Erlenbergen bármikor vagyok ott bármilyen tierrel MINDÍG az 1-2 sorba kempelnek....Más:
Vajon hogy van ilyen WR-je?Press "F" to pay respects.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Taragas #8051 üzenetére
Egyetértek a véleményeddel, meg azzal is ahogy a csata "mechanikát" látod.
A HUNS-ba volt egy nagyon jó FC a kezdetekben, aki nem csak irányította a csatákat, hanem belénk súlykolta az ilyen apró, de lényeges alapdolgokat.
- Arty lövi artyt
- Kis HP-st lövöd
- Nagy HP-s megy elől
stb, stbEzek nem véletlenül alakultak ki az idők során, bár úgy gondolom 8.6 után valamelyest változnia kellet a csata taktikáknak. Kíváncsi lennék hogy CW-ken az artys taktika hogy változott... ha egyáltalán változott. mert ott nem fakezüek osztják a sebzést.
A TD-s harcmodornak tényleg van egy egyedi fillingje, de azt tudni kell, hogy a nem saját spottolt ellenfél és/vagy 200m-nél messzebbről leadott lövések kevesebbet érnek az elszámolásban. Persze a kill meg az érzés ugyanaz.
A rejtőzés tipikusan 2 TOP TD-vel nem jól megy, JP-100 és FV(183), talán ez az oka, hogy szerver átlaguk sem valami fényes. Viszont a megvásárolható álcafestés (+5% camo) az FV-vel csodákat tett. JP-nél nem sok változást éreztem. A JP100-nak viszont elég jó a páncélzata, azzal simán letámadom az ellent (értsd lehet vele a fronton mozogni, nem csak hátulról csipegetni.)
-
fsb1000
nagyúr
Már lehet tölteni a 8.7-et!
Wotinfo.hu összefoglalta magyarul is a változásokat: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
Be izzítom az is3at és indul a hajtó vadászat a brit artykért... Remélem sok free xp-s csávó fog velük rohangászni első körben, és le tudok vadászni egyet kettőt belőlük... (főleg a marhábbik fajtából... )
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz SgtBradly #8061 üzenetére
Asszem a legjobb volt az angol TD ágról. Ha képes lenne 30-al menni és kicsit gyorsabban forogni.....
Elég jó a lövegkitérítése, horizontális kitérítés is ok, és a nagyobb lövege kiváló. Élvezet vele szórni az ellent.Csak a sebességét untam meg, de előtte már 2 hónapig 20-al vánszorogtam a többi angol TD-vel.
-
fsb1000
nagyúr
Tetszik az új Téli pálya.
Nem ismertem még jól ki és a fél csapattal kovályógtam, persze ott láncoltak le, ahol 2 jPz-100 nézett rám
Egy domb mögött voltak, és úgy tűnt onnan nem tudnak rám lőni... nem is raktam fel a láncot, úgy is csak 6 sec a javítási idő.... Hát nem kilőttek!
Gyakorló szobában nem tudom hogy lehet az ilyen szitukat begyakorolni, de valamit csak érne.Egyébként ezzel az FV-vel nem először fordul elő, hogy én nem látok rá az ellenre, de ő képes becélozni.
A legnagyobb bug a halálutcában van. Az egyik fedézek felett pont rálátni az ellenségre snájper modban is.
De ha lövök 100%, hogy a fedezéket találja el.
Elsőre nem is értettem miben akad el. Külső nézetből kellett rápróbálni. -
fsb1000
nagyúr
válasz AMD Power #8072 üzenetére
Akinek volt T50-2-je annak talán igen.
A "feljavított" pályákon szerintem nincs generál változás, akkora biztos nincs mit múltkor vidámparkon.
Az a mod sem müxik nálam, amely sniper modban teljes képernyőt mutat. Hibát nem ad.
Felraktam az új maxzoomot, lehet az miatt. -
fsb1000
nagyúr
válasz AMD Power #8074 üzenetére
Én a BG28-ra lennék kíváncsi, előtte a többinek vészesen kicsi a sebzése, és a töltési idő is gázos.
Ettől még lehetnek jók t2-t4 angol artyk.
A SU-26-ot agyon nerfelték, elvették a jó lövegét, de legalább 10-et lő percenként és forgatja a tornyát, meg mintha a hatótávolságot elfelejtették volna csökkenteni. 800m. -
AMD Power
titán
Vettem egy Sexton II.
-
szalai56
senior tag
Egy kis segítség kéne. Azt a minimapot keresem, amin látszanak a tankok, miután megszűnt a spottolása.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
kirjak
aktív tag
Aki szereti az új dolgokat kipróbálni az nézze meg ezt. Annyira nem új már, de szerintem sokan nem ismerik.
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
fsb1000
nagyúr
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudna működő látótáv tisztító módot,a wotinfós oldalról valóval ugyanannyira homályos minden,mint nélküle.
Meg a super 4x zoom se tud csak max 16x-os nagyítást,ha átállítom nagyobbra,az utólsó értéket nem adja be.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Taragas
aktív tag
Nah össze raktam egy mod packot, elviek ezek vannak benne, és "elvileg minden működik".
Ezek vannak benne: xwm illetve ami hozzá van, minimap mod ami mutatja az ellen merre néz ha fel van spotolva(és kompatibilis xwmel is, tehát működik a szonár is), a statisztikai kijelző csatavégi módosító mod, jimbo célkereszt, max zoom, 4x zoom, nyári garázs, bővített damage panel, 2 óra mod(az egyik számoló gépes), szerver oldali célkereszt,2 soros tank garázs, sniper nézetben oldalsó sötétség eltüntetve, info panel game közbe(ránézel játékosra és kijelzi a tank tulajdonságait), köd eltüntetve, és fehér hullák. Pár meccset mentem, elviekbe minden mükszöt... Ha kell feldobom file megosztóra azt ki lehet próbálni.Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
robogo81
senior tag
válasz robogo81 #8083 üzenetére
Az elsőt visszavonom,találtam működőt : [link]
A 8.6 ba lévő 4x zoommot sajnálom,remélem lesz belőle olyan verzió ami tudja a 16x-nagyitásnál is nagyobbat.
A Td-imen nagyot ütött ,főleg 4-500 méteren(amelyik nagyon pontos ).
Taragas:jöhet[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Taragas
aktív tag
Mindenki saját felelősségre, és biztonsági mentést csinálni, ha már van működő modotok, és nem akartok újra szenvedni, esetleg teljesen újra rakni a játékot, mert valami még sem működik. xwm értelem szerűen úgy működik, ha így van telepítve(illetve ennek megfelelően értelem szerűen). 2 dolog orosz, egy esetleges hozzá értő megcsinálja majd magyarra, a számoló gépes óra modnál kiírja milyen nap van(hétfő-vasárnap) csak ugye oroszul, illetve a játék közben a tankok adatainál is orosz, hogy test, torony meg az ilyesmi, egyenlőre ilyet találtam, de ha pár adattal tisztában vagy, ki lehet következtetni mi mit jelent.
Apropó az új xwmben, vagy nem tom melyik modban eddig is úgy volt hogy kiírta, hogy az adott sebzést mikor kaptad be pontosan a csata alatt? Nagyon cool így.... Jah meg ugye 1 hete fedesztem fel, ha alt-ot nyomok, akkor a már felszpotolt ellenfeleknek mutatja a jelenlegi hpjét, ami nagyon fontos szokott lenni szintén, ha valaki nem tudta volna, gondoltam szólok...
Amúgy most elég hamar meg volt a mod vadászat. A múltkor 3 napig kínlódtam...
[ Szerkesztve ]
-
ricspusk
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy szeretném eladni a wot accomat és tudom persze hogy ezt nem szabad de esetleg valaki tudna segiteni hogy mégis hol lenne érdemes meghirdetni egy elég komoly accot?
HELP!!!!!no nono
-
fsb1000
nagyúr
Remélem ez már a 0.8.7 patch hatása: 7 kill + 7200dmg
-
-
Borote
addikt
válasz Taragas #8091 üzenetére
Rákattintok, oszt' nem csinál túrót sem Illetve de, elrobog egy kék keretes fekete ablak előttem
Ha másnak sem megy, nem töltöd fel mondjuk megára?(#8092) fsb1000: akkor lehet, hogy a böngészőmmel lesz a gond.
Ja, itt volt a gond. Inkognitó ablakban megnyitva máris jó. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Hát remélem az 5 arty nem lesz rendszeres....
Lehet a hardcore artysták levelet kaptak a WG-től, hogy most már nyugodtan jöhetnek artyzni csak írják be ezt a kódot a chetbe ****** és minden olyan lesz mint régen.
Ez az 1 hónap artymentesség meg csak azért volt, hogy a síró tömeg megnyugodjon. -
Taragas
aktív tag
Hát erről mást kérdezz.... Én rá szoktam számolni kb egy-fél négyzetet a látó távolságra. Kb annyi plusz szokott kelleni...
De múgy ez a látom az ellent, hogy merre néz minimap mod fantasztikus. Pl ha egy epic tds, engem néz a pálya másik végéről, akkor bújok de nagyon gyorsan....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest