Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Dobi 562 #51035 üzenetére

    Talán elloptál előle egy killt, a fene tudja. :P

    Tegnap én is csak pislogtam Siegfried Line-on. Két bázisos móka volt, az ellenfél volt a tavaknál. Átnyomtuk a várost, maradt egy Hallcet-jük, egy Cromwelljük, és egy Pz Sfl IVc, akik elbújtak a tavak környékén a bokrokban.
    Nálunk egy Amx elc, ARL V39, meg még pár tank, már nem emlékszem mindre, de fölényben voltunk számszerűleg. (Ha egyszerre rusholnak több helyről, akkor meglettek volna, de ugye ilyenkor kötelező egyesével a halálba rohanni :) ).
    Plusz én egy Churchill VII-tel letáboroztam az egyik bukkanó mögött, hogy a spotot tudjam esetleg lőni, vagy ha rám lőnek, és felvillannak, akkor a többiek tudják lőni). Amikor az amx-ünk spotnak nem nevezhető tili-tolija közben meghalt, jött az üzi, hogy idiot Churchill, move, meg camper in the same bush. (még csak nem is bokorban álltam meg :) )
    Én nem vagyok olyan, hogy ráírogassak emberekre, de megkérdeztem volna tőle, hogy mégis mit kellett volna tennem egy Churchill VII-tel az adott helyzetben 210 HP-val, 337m-es látótávval, nulla álcával, 15-20km/h sebességgel, 87%-os, 0 skilles legénységgel (lámpás nélkül), stock gunnal.
    A végén megnéztem, mit műveltünk. Nekem lett kb 1200 sebzésem és majdnem ugyanennyi blokkom még a városi közelharcból, neki kb 600 dmg, és minimális spot.
    Én tényleg vártam az üzenetet csata után, de nem jött. :(

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák