Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz zodo #49906 üzenetére

    zodo - hogy lehet ilyen csodásakat kiérdemelni? Nekem vörösnoob koromban is alig-alig jöttek, amióta meg világoszöld vagyok, szinte senki nem szól be. :( Még ha 0-t sebzek se. :( A minap egy csatában Bélával elcsesztem a végét. Nagyon, rajtam ment el a csata és egy FV TDnek a Top Gun. A végén rám írt, de ő se volt bunkó, csak elmondta, hol csesztem el. Amúgy kék játékos volt és jól is tolta.

    Yofej75 - NEM. :N
    Az MM egyik furcsasága, hogy figyeli az utolsó időszak WR-ét, és ez is befolyásolja a csapatösszetételt. Aki az utóbbi időben túl sokat vesztett, azt olyanok közé rakja, aki aki sokat nyert és fordítva. Így próbálja kiegyenlíteni kicsit a csapatokat, h ne menjen el a noob kedve folyamatos vereségtől. Ez azt jelenti, hogy pokoli nehéz 55% fölött vagy 45% alatt tartani a WR-t, hiszen ha az szélsőségesen jó/rossz, akkor kapsz ellen/hátszelet.
    Ha valakinek ennek ellenére 20k+ csata után 43% az sokat elmond. Lényegében azt jelenti, hogy a csapata pályától és tanktól függetlenül eleve 0-1ről indul. De a helyzet igazából ennél is rosszabb, mert a társak azt hiszik, ott van egy X tank, és az Y dolgot tesz majd (pl 50mp-ig feltartóztatja az ellenfelet vagy leszed róla 400 hp-t) de ez nem valósul meg, és emiatt borul az amúgy nyertes taktika. A 23k 43% WR-es tank lényegében nincs ott.
    Példa: Cliffen az ellenfél Bulldogja felment a világítótoronyhoz egy BT9-es, kiegyenlített, kemény csatában. A mi részünkről egy Pilot ment fel, játszottak egymással az épület fedezékében. Kb azonos, 500 körüli hp-juk volt, a bulldog spotja nagyon ártott nekünk, de a Pilot nem mert rámenni, érthető módon, így odanéztem a GW Tiger-rel, nagyjából 7-7 körüli állásnál.. Odacsűrtem, a bulldog lement 100 hp alá. Gondoltam, most már csak elboldogul vele, elfordultam. Kicsivel később látom, hogy a Pilot az ő oldalukról ment be a bulldog elé, ki is lőtték a kempelő TD-k mielőtt rászagolhatott volna a szpotterre, aki tovább szívatott minket, csak innentől nem is láttuk. A csatát végül vhogy lehoztuk, de típusosan az a helyzet volt, ahol a csapattárs jelenléte még ártott is, hiszen számítottunk tőle valamire, ezért nem ment fel más, ezért fordultam el én is egy lövés után.
    Következésképp, az olyan játékos, aki a fenti MM algoritmus ellenére 43%-os WR-rel bír halmozott hátrány a csapatának.

    Szerk.: ami a taktikát illeti: nekem az vált be, hogy egyszerre azonos stílusú tankokat nyomok. Csak tárasokat vagy csak jól páncélozott heavy-ket vagy csak hull-down stílusút stb. Nekem így jobban rááll a kezem arra, mit kell csinálni.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák