Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz rlazol #49079 üzenetére

    Ezzel semmi bajom, csak akkor ne t4-től legyen a küldetés, hanem mondjuk 7-estől. Így akinek csak 4-es tankjai vannak, mert még nem rég kezdte, annak ugyan a lehetősége megvan, de esélye nem sok. Sokkal jobb lenne olyan küldetés, ami inkább a tehetségen múlik, nem idő és segg kérdése, mint a mai. Csak számolj egy gyorsat. 1000-es átlagos sebzéssel, 6 perces meccsekkel számolva is 5 óra nettó játékidő. És akkor nem keltél fel a gép elől. Mindezt jó eséllyel munka után, mert kevesen érnek rá egész nap játszani.
    De a lényeg, hogy semmi bajom azzal, hogy nehezek a küldetések. Az a bajom, hogy a T4 és a T10 között hihetetlen szakadék van sebzésben, pattintásban, szinte akármiben. Most is azt mondom, amit korábban, hogy ketté kellene venni az ilyen akciókat. T4-6, és T7-10, külön nyereményért, külön feltételekkel. Akinek van nagy tankja, az sem biztos, hogy meg tudná csinálni mindkettő napi küldit, és biztos inkább mennének a nagy felé, a kicsik meg küzdhetnének a kisebb nyereményért. Mindenki boldog, mindenkinek van miért küzdeni és idegbajt kapni, és ugyanúgy vennének hiányzó tokeneket az emberek.
    Oké, ez a komment kicsit sírósra sikeredett, de ez a maraton olyan, mintha adtak volna egy gyereknek egy marék csokit, de feltették volna a szekrény tetejére.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák