Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz mcwolf79 #47142 üzenetére

    Prém lőszer témához. Én sosem értettem miért bántjátok a gold fosókat. Mi a különbség a prém lőszer és mondjuk a prém fogyócikk között? Mind a kettővel javítod a tank bizonyos paramétereit. Mégis csak a gold noob kifejezést hallottam, míg mondjuk kóla noob-ot nem.
    Jelenleg a prém lőszer az esetek nagy részében mindenben jobb, mint az alap lőszer. Teljesen érthető ha valaki azt használja az alap helyett. Ez az általános viselkedési forma minden játékban. A lehető legjobb felszereléssel menni. Egy rpg-ben a legjobb kardot adod a karakterednek, egy stratégiai játékban a legerősebb egységet gyártod, egy fps-ben a legjobb fegyvert választod, egy gyűjtögetős kártyajátékban a legerősebb lapokat rakod be. WoT-ban is az a természetes ha valaki a legopébb tankokkal megy a lehető legjobb felszereléssel amihez a prém lőszer is hozzátartozik.
    A gond ott van, hogy WoT-ban a prém lőszer nagyon rosszul van balanszolva. 2 értéket nagyon nehéz balanszolni átütés szempontjából. 2 eset szokott előfordulni vagy az alapnak túl kicsi az átütése és játszhatatlan vele a tank (ez a ritkább), vagy a prém lőszernek túl nagy az átütése és a tankok páncélja lesz használhatatlan miatta (ez a gyakoribb).
    Felnézek azokra a játékoskra akik lekorlátozzák magukat és úgy érnek el eredményeket, de egy mezei játékostól ez nem várható el, mert ez ellentétes az általános viselkedési szokásokkal. Ha valami nem jól balanszolt, túl op és azt a játékosok használják, akkor nem a játékos a hibás aki használja, hanem a fejlesztő aki lehetővé teszi a nem jól balanszolt dolog használatát. Olyan ez mint ha rendezne valaki egy maratoni fútóversenyt és közölné hogy az utolsó 5 km-t le lehet vágni. Végigfuthatod a teljes maratoni távot hogy tényleg maraton legyen a maraton, de a nagy többség teljesen jogosan le fogja vágni. Illetve ha már lekorlátozzátok magatokat akkor miért csak a prém lőszer szempontjából? Miért nem mentek mondjuk csak stock tankkal? Hiszen a modulok is jobbá teszik a tankot, akár a prém lőszer.
    Összegezve. Én sem szeretem a prém lőszer jelenlegi formáját, ritkán is használom, de ha valaki használja ellenem azért sosem szoktam lenoobozni, mert nem a játékosban van a hiba hanem a rendszerben.

Új hozzászólás Aktív témák