Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Enzolord #44539 üzenetére

    A net megszakadását külön kérdeztem. :) A töltőt csak azért hoztam szóba, mert hiába megy el az áram, a laptop működése nem áll meg, a routeré/modemé viszont igen. :) Azt, hogy a net elmegy már utána kérdeztem.

    Én mérnökinformatikusnak tanulok, a számháló kurzust megcsináltam 4-esre, de online játékok kapcsolatáról ott nem nagyon esett szó (előadáson lehetséges, de a fenének volt kedve bejárni reggel nyolcra, amikor a másik két ugyan olyan szakon lévő szobatársam is végigaludta mindig). :DDD

    - - - - - - - - - - - -

    Miért lett a kedvenc T8 prémem az FV4202 (P) és miért egy hulladék a Type 59:

    Nem csak az átütése a legjobb az FV-nek a T8 prém medek közöt, a pen dropja is sokkal jobb, így sokkal több mindent fog beütni még golddal is, akár nagyobb távolságokban is. Csak ezt az adatot senki sem veszi figyelembe, mert kevés helyen található meg. Ráadásul még snipeolni is ezzel a legjobb, mert ez a legpontosabb és ennek repül a leggyorsabban a normál és a prém lövedéke is. Hiába egy Prius, szvsz még így is ezzel a legkényelmesebb a játék. :) Az adatok a WoT Base Knowledge nevű Androidos applikációból vettem. Szerintem eléggé elgondolkodtató a kép.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák