- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
Valakinek nem kell a vasam?
Monitor nélkül is akár.
Wot szépen fut rajta.
Be kell ruházzak egy notira a munkám miatt és most ínséges idők jönnek.
Írjon egy privátot akit érdekel! Sry az offért
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
fsb1000
nagyúr
Az XVM-ben megváltozik a játékosokat jellemző pontszám számítási metódusa.
Az eddigi EFF-et váltja a WN6. Magyar: [link]
Valószínűsíthető, hogy pár hónapon belül a WN6 átveszi az eff szerepét és a játékosok többsége (a statot figyelőké) már erre a számra fog hivatkozni.Értelmezzük egy kicsit ezt a formulát az eff-el szemben:
Kill
(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
A WN6 a killeket Tier2-től jobban jutalmazza, mint az EFF, ezért mindenképp érdemes a kill/csata átlagértéket növelni. Tier 6-tól már 450 pont jár egy killért, mig t2-ben csak 300 pont.Sebzés
DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
A WN6 Tier 2-8 tartományban jobban jutalmazza a sebzést, mint az EFF, ezért WN6 pontszám növeléshez, ebben a tartományban kell több sebzést kiosztani. Mivel átlag tierről van szó, elegendő ezt az értéket 8 alatt tartani és sokat sebezni.Pontszám 100 DMG-re:
T3-ban még 1 pont 1 HP-nyi sebzés, de t10-ben ennek már csak negyede.Még szembetűnőbb a különbség, ha Tierenkénti 200 átlag dmg-vel számolunk, akkor látható, hogy annak kedvez igazán a WN6 akinek t5-6 környékén van az átlaga
Felderítés
+SPOT*125
A spottolást az EFF jobban jutalmazza, de WN6 növeléshez is érdemes spottolgatni, bár a sebzés és kill sokkal többet érVédés
+MIN(DEF,2.2)*100
A védekezést is jobban jutalmazta az EFF, de azért WN6-ban is van némi szerepe egészen 2,2 védőpont átlagig.Győzelmi arány
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
A győzeémi arány az EFF-ben nem volt benne. WN6-ban viszont 47% alatt büntett, felette kevés ponttal jutalmaz.
53%-nál már 100 ponttal, ami kicsit kevésnek tünik.Tankszint
+(6-MIN(TIER,6))*-60
Ez egy kompenzációs érték, semmi köze a játékos teljesítményéhez. A WN6 T6 alatt bűntett. T1 átlagért már 300 pont a büntetés.***********************************
Összefoglalva:
Aki WN6 pontszám növelésre törekszik, annak el kell érnie a tier5-6 átlag tankszintet, minél többet kell sebeznie és ellenséges tankot kilőnie. Kis mértékben kell törekednie a bázis védelemre és ügyelnie kell a győzelmi arányára is, de ez sem olyan fontos.Példa:
Ha 50% helyett csak 47% a győzelmi arány, akkor ezzel 50 pontot veszít, amit tier6-os átlaggal számolva +90 sebzéssel, vagy 0,13 killel kompenzálhat.
Ugyanez a helyzet ha 1,5 átlag def pont helyett csak 1,0 tud valaki elérni.
Azaz 1 def pont 180 sebzést vagy 0,26 killt ér illetve 1% győzelmi arány 30 sebzést vagy 0,04 killt ér.
Ezek pici értékek.. WN6 javításhoz sebezni és kilőni kell, lehetőleg nem alacsony tierben.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Zsír, 1342 a WN6-om.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Flatron710
tag
válasz fsb1000 #2305 üzenetére
Akkor most már ezentúl foglalhatok nyugodtan, ha átverekedtem magam az ellenségen... Eddig az effi warrior-ok szemében szálka volt a foglalási pont.
A WN6 szerint ~ 50 pontot csökkent az értékem az effi-hez képest, így most a Wn6: 1379. Ez tökéletesen megfelel az elvárásaimnak. ( persze a fejlesztésén leszek )
Valamit akkor csak jól csináltam, ha a 2,5-ös CAP pontjaim nélkül is "great" játékos vagyok.Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Dobi 562
addikt
Csíííháááá!
-
Patrick76496
őstag
Kíváncsi vagyok meddig kegyes velem a random isten.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #2310 üzenetére
Azért 1900 átlag sebzés 8-as átlag szinten 1,5 kill mellett nem olyan rossz.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Flatron710 #2308 üzenetére
Szerintem minden számítási módnak van hibája.
A WN6 fórumát már korábban végigolvastam és tényleg voltak benne szép statisztikai "elemzések" meg függvényillesztések, de az egész koncepció arra épült ha jól értelmeztem, hogy a már lefutott győztes csatákban milyenek voltak az egyes faktorok értékei. Ez az alap pedig lehet hibás is attól függően, hogy a játékos eloszlás milyen volt a mintában (noob - pro skálán). Szerintem a noob van túlsúlyban, ezért a mérce az ő játékuk alapján készült.Azt nem tudom, hogy capelést miért hagyták ki, hiszen tapasztalatból bárki megmondhatja hogy vannak csaták, amikor csak ezzel lehet nyerni, akár a gyengébb csapat is képes rá jó taktikával, helyzet felismeréssel.
Szóval én valami olyan megoldásra gondolnék, mint a védés(resetelés) korlátozása 2,2 szinten. De ha annyira haragszanak erre a cap-re, (és statisztikailag tényleg nem jellemző a győzelemmel végződött csatákban) akkor lehetne fele akkora szorzója és fele akkora limitje, mint a védésnek..
De kihagyni... mintha 0 lenne a hatása... nem tartom jó ötletnek.
Megjegyzem a statisztikák nem tartalmazták, hogy a cap pontok befejezett capelésből származtak vagy sem, ezért ez csak becsülhető volt.A Winráta beszámítása viszont jó ötlet, de szerintem minimum 2x ekkora súllyal kéne figyelembe venni.
A tier szerinti kompenzáció, illetve büntetés meg egy vicc... hiszen a tier szerinti korrekció már benne van a a kill és dmg paraméterekben is.. az alacsony tiert tovább büntetni önmagában hülyeség, nyilvánvaló az a célja hogy ne alacsony tierben szedjük össze a pontokat, na de akinek az átlaga még nem éri el a t3-at az mit csináljon? -
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #2312 üzenetére
Talán a cap a győzelmi aránynál van figyelembe véve...bár ahogy írtad, ahhoz nincs elég súlya a győzelmi aránynak....ami szerintem nem baj, mert aki sokat szakaszozik, századozik, az könnyebben növelheti a győzelmi arányát, mint aki mindig egyedül megy random csatát. Ily módon lehetne nagyságrendekkel befolyásolni a WN6-ot..no, majd meglátjuk, sajnos nekem is alacsonyabb ez az érték a eff-hez képest, de különösebben nem érdekel. Eddig is az volt az elvem, hogy a sebzés a legfontosabb, most majd a kill-arány javítására gyúrok emellett.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
emre
veterán
Hmmmm, nekem meg 176 pontot dobott rajta.
Ha valakinek lesz WN6-ra beállított xvm config fájlja kérem ossza meg.
Kíváncsi lennék hogy mutat az új számítás a randomban.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ma elindultam az orosz med vonalon.Az elsö csatám a fürge BT-7 el.Mentem elöre,mint az állat.Meg is lepödtem a végeredményen.Ugye jol gondolom,hogy az utánna következö tank az A20 is scout tank lessz?
Győzelem Ensk 2013. január 30. 20:47:59
Jármű BT-7
Szerzett tapasztalat 1 370 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 12 919
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #2312 üzenetére
Remélem nem így lesz. Ha mindent jól számoltam, akkor a def pontokért kapható WN6 pont is alacsony. Legalábbis a sebzéshez és kill-hez képest.
Ráadásul def pontot "farmolni" sem egyszerű, mert az ellenfelet nem lehet behajtani a cap körbe.
Legalábbis én még 1.0/csata értéket is képtelen vagyok elérni.Nekem elég magas a CAP pontszámom (2,2) ezért WN6-ban 5% estem az effhez képest.
Talán egy dmg/foglalás érték is érdekes lenne, mert ebből kiderülhet, hogy valaki mennyire caphuszár.Ha javítani akarnék a WN6-on, akkor most t4-t5-ben kéne menjek sokat, átlag 2 killel 2 spottal és 1000 feletti sebzéssel. Ez kb 2000 pontot ad csatánként, ha nem csökken az átlag WIN% és nem megyek átlag t6 alá.
-
Fel
addikt
Kell hozzá az xvm-stat 1.2.2, amihez az XVM 3.3.2, de ez még csak teszt verzióban van. Lehet felteszem majd..
Nekem WN6-ra számítva kerek +170 a difi a az effihez képest: [link]. Nem mintha eddig is olyan marha sokat adtam volna rá, de majd most már nem good, hanem great leszek...
-
kirjak
aktív tag
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Patrick76496
őstag
válasz Dobi 562 #2311 üzenetére
Köszi, power of platoon. 8 kört mentem a T-54-el, azzal sikerült feltolni rendesen. Mióta raktam bele 10 gold ammo-t veszély esetére, azóta nagyobb biztonságban érzem magam, ráadásul így kiküszöbölöm a pontosabb löveg átütésproblémáit. Öröm nézni, ahogy viszi az IS-7 UFP-jét. A tegnap viszont már csak 60-as lett a wr, a T29-et csak hardmadjára dupláztam le, természetesen mind a 3 körben 2000 feletti sebzéssel. Átlag 6,8 tier-re avg 1567 dmg. Kb 1-2 hete 52-53 vagy afeletti játékosokkal szakaszozok. Január 15-30 között majdnem végig 60% vagy afelett volt a napi wr, csak 3 napon volt alatta.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
ez az editor már képes szerkeszteni a wn6-ot
csak sose használtam, és fingom sincs hogyan kell.....
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Fel
addikt
Ugyanezt használtam, csak itt: [link]
Próbáltam is szerkeszteni egyet, és át is állítottam a megjelenítést (eff helyett wn) és a színezést (c:eff helyett c:wn) mindenhol (players panel, Tab, Markers/Text Fields), de ennek ellenére továbbra is az effit mutatja, és aszerint színez játékban.. Valami még hibádzik..[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz kicsitrash #2335 üzenetére
Tényleg nem kéne, de szerinted mennyit értenek meg belőle az amerikaiak?
-
bullseye
addikt
válasz Patrick76496 #2336 üzenetére
A szándék a fontos!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Paul119
addikt
pl a mi klánunkban is van egy mkatona nevezetű srác a család neve katona , igaz egy kukkot sem beszél magyarul, de jó érzés hogy érdeklődik a gyökerei után persze első kérdése az volt mi a beer magyarul
kicsitrash: elég nagy , pont emiatt kellett le venni a hunyadi SS hadosztály logóját
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
KaLeun
senior tag
Durva ez a wn6...
Cila
-
Magany
tag
Sziasztok,a T 34 es milyen tank?Most szert tudnak ra tenni.....
-
Patrick76496
őstag
válasz bullseye #2341 üzenetére
Erre a képre még emlékszek, olyan 2-3 hónapja raktad ki először.
(#2339) Paul119: Tudja ő is, mi a jó.
Visszatérve az USA-s magyar IS-re:
Láttam már én is magyarokat anyázni teszt szerón, ilyenkor mindig írom, nekik: örülök, hogy magyar is van. Bár ma én is alig bírtam visszatartani az akaratom, hogy beszóljak az ellennek, de nem akarom rontani a klánom hírnevét. Viszont azt nem mondja senki se, hogy nem idegesítő, ha eltalál egy gold skúlót lövöldözgető trollgun, vagy egy KV-1S, ha az ember Type T-34-ben ül. Kész, ma beütött a szopóág. Az oké, hogy nagy tierben nem bírok jó köröket menni(ma csak 49%-os szakasztárs jutott (új tag a Marines-eseknél, nem akartam bunkó lenni)), de akkor kaptam majdnem idegbajt, amikor Pz II-ben ülve a 6. killként nem bírtam kilőni az 1 hp-s Cruiser III-mat, mivel pont elment a wifi. Történt már velem ilyen, nem tudom, hogy a 2 antennás TP-Link router szarakszik, vagy a T-Home 25 Mbit-es nettel van a baj. Viszont az is szánalmas, hogy 2 E-50 nem bírja védeni a vegyet Himmelsdorfon, még ha stock-ok is, legalább platoon-ban voltak. Gondoltam nem megyek fel IS-8-al, pedig kellett volna. Másik kör, a map és a tank konstans. Most direkt felmegyek a hegyre T34-el, a 2 T-54-ünk baszik feljönni (platoonban voltak), fel sem érek, máris rám rajlik 4-5 db med.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy s21 ultra
- HPE DL380 G10 16SFF: 2x Gold 6138 (40/80T -3.70GHz), 192GB SMART RAM, 8x SFF + 8x NVMe, RAID, ÁFÁs
- Eladó Yenkee Shotgun egér
- HP DL360 G9: 2x Intel Xeon E5-2680 v3, 24/48mag, 64GB - 768GB DDR4 ECC, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2683 v4 (32/64mag) 128GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest