- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Megvolt az első 15-0 meccsem, Murovanka sima csata. Fentről indultunk, berusholtam AMX 12t-vel a tópartra. Olyan epic free fragnek bizonyultam, hogy sikerült pattintani a T25/2-t, és engem stírölt megállás nélkül a pokolcicus és a sportos kávé is. Sajnos csak a T25/2-t értem, arról meg csak pattantam. Annyira belém voltak zúgva, hogy szét lettek kapva öt perc alatt... komolyan, lövik őket és várják, hogy kibukjak a biztos fedezék mögül. Ilyet sem éltem még.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fody73
tag
Ilyen leosztást is ritkán látni. Majdnem full nehéz tankok.
Ez meg egy izgalmasra sikerült replay su-122-54-el Tundra térképen. Semmi ász, meg a top gun sem jött össze, de a végén először hoztam a szintemhez képest az elvárhatót, aztán meg átmentem tomatóba , de azért sikerült lehozni a meccset.
Aztán nem lenyúlni a kempelős helyemet! Egyébként is csak full camóval szabad oda felmenni.
-
Máté94
addikt
Ez a "I have no idea what I am doing, neither my team, nor the enemy" esete a stock IS-el...
[ Szerkesztve ]
-
ttmk.lac
csendes tag
Helló! Hogy tudnék egy wot replayt itt megosztani? Van egy vicces köröm....
-
belaazallat
addikt
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Mister_X
nagyúr
válasz belaazallat #15361 üzenetére
Nekem egy szintén hazánkfia írt angolul cifrákat, amiért kilőttem E25-tel az M5A1 Stuartját. Meccs után ráírtam magyarul, hogy előbb tanuljon meg felderítőkkel játszani, mielőtt sírni támad kedve (berusholt Artic Regionon). Megkaptam, hogy mocskos csaló vagyok, mert kiszedtem kétszer a motorját, leláncoltam és a sofőrt is kiütöttem. A láncolás becs szó az RNG hibája, én a tanktestre céloztam Ékes nyelvezetét prezentáltam a klánja egyik deputy commanderjének, ahol elvileg ezért a stílusért automatikus kizárás jár. Azért szóltam, hogy ez legfeljebb egy sárgalapos tevékenység volt és inkább kapjon intenzív light tank kiképzést, mert a felderítőknek nem az a sorsuk, hogy az első percben elpukkanjanak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Máté94
addikt
válasz kicsitrash #15365 üzenetére
Pedig de gyűlöltem... biztos azért mert semmi ágyúlehajlása nincs és mert mindig megtalált valami derp gun-os tomato...
-
Mister_X
nagyúr
válasz kicsitrash #15365 üzenetére
Nem fullos a tank, plusz végig bent voltam a falucskában, tehát minden még egy Hetzer számára is spottávolságon belül volt. Tolhatok replay, volt egy kis RNG is, amikor sikerült leláncolnom az ELC-t, simán kinyírt volna.
-
Patrick76496
őstag
válasz Enzolord #15316 üzenetére
Meguntam a Diegho-s avatart, a mostani legalább egy kicsit hasonlít rám (azért a hajam nem kék ). Az egyéni lesz majd jó, 70 hsz múlva.
(#15325) jimmy74: Köszi, így máris jobban látszik, hogy milyen kör. Grat hozzá még egyszer!
(#15329) emre: Vele kevertek össze?
Btw múltkor találkoztam egy játékossal, akinek majdnem ugyan az a neve, mint neked a régi:
Hamar leesett, hogy ez biztos nem te vagy.
- - - - - - - - - - - -
- Chi-Nu STRONK: 2900 dmg, Top Gun, High Caliber, Tanker Sniper, Radley-Walters, Ace tanker Brutális gép, ha jó leosztást kap. Ja és a meccs 19 753 WN8-as lett.
- M26 Pershing 2 db tank ász egymás után: Első / Második Stronk jenki tank
- Annyira nem régi, de szép idők, amikor még be lehetett kerülni Historical Battle-be. Manapság még Kursk-ra se rak be, pedig 30-an vannak sorban, a 2 téliben meg alig 4-5-en. Pedig végre lenne egy hely, ahol használható a T-34-85, randomban egy hulladék fos. Tier 8-on kívül alig látok valamit vele, még jó, hogy van rajta 3 gold festés és 2 gold felirat... Nem is tudom, hogy sikerült 1200-as átlagsebzést összehozni a kínai testvérével, az még ennél is szarabb.
- A nap képe:Más: A Type T-34-nek miért kisebb a gun depressionje, mint az Orosz testvérének? Ugyan az a 2 tank, ugyan az a 2 torony és ugyan az a 2 löveg. Ezzel is lehet jó köröket menni (itt egy 2350 dmg-s), de azért sokszor idegesítő. Ugyan így a Sport KV-nál és az IS-nél. Bár ott csak a cső és a torony egyezik, az IS mégis 2-vel kisebb gun depressiont kap.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Máté94 #15366 üzenetére
Na jah, azt meg kell szokni. De ha csak előnye lenne, mindenki ezzel tolná.
Kicsit olyan, mint a hellcat... vérpistike 2 lövés után eltűnik a térképről...
@Misterx: én is rambozva csináltam meg vele a 9 killes körömet. Mivel elég fordulékony, agilis kis dög.
Én kifejezetten élvezem, ha tier6-osok ellen teszi be. Több hp, több xp ) A nagy kaliber is szinte magától jön
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Patrick76496 #15369 üzenetére
Egyik klántársamnak majdnem 40 van.
Nekem meg kilóg a gatyóból az ülepem 200k-val.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diarmand
senior tag
válasz kicsitrash #15375 üzenetére
Ez egyértelmű. Azzal a tankkal aminek szar hírneve van, mert nem tudnak vele menni, azzal könnyen lehet ászt gyűjteni. Nem is azért posztoltam ki, mert mindegyik igazzy ÁSZ kör, hanem mert már röhögtem a csataösszesítőkön mikor megláttam azokat
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kicsitrash #15375 üzenetére
Nem az, hogy milyen kevesen ismerik (el), hanem mi a fenének játsszon valaki T4-ben? Kreditet nem hozza eléggé, legénységet képezni inkább prém tankban szokás, a játéktudást megint nem ott szeded össze. Cserébe ~20k XP-ből átugrod.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Simi37
őstag
Olyan botot láttam ma...full hps e75el volt mellete az utolsó ellenség egy sárga e50 50 hpval... az meg meg csak forgatta a tornyát jobbra-balra és jól odafordította a seggét az 50nek ami szépen lassan kilőtte.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Diarmand
senior tag
válasz Cucuska2 #15378 üzenetére
Talán azért játszik valaki tier 4-ben, mert szeret az adott tankkal menni, nem? Vagy ilyen elő sem fordulhat?
Kreditet nem hozza eléggé, legénységet képezni inkább prém tankban szokás
Aha, mert ez Tierek nyolcvan százalékára nem igaz ugye?
De menjünk tovább, a játéktudást nem tier hét-nyolctól kell összeszedni, addig kell(ene) elérni, amíg oda eljutsz
Napi fail.
-
mefistofeles
addikt
Áhh ezt tényleg feladom.......
Az már megszokott, hogy az új xvm óta nem tudom aktiválni ezt a szutykot (pontosabban tudom csak ennek semmi látszata)
de az, hogy a játék direkt kicseszik velem?.... Állando low tier? jó. Állandó tapasztalat és csata fölény az ellenfélnél? jó. de azért az, hogy a csapat fele egy csata ütközetben a kiindulási ponton ácsorog????? Most ne, hogy azzal jöjjenek az okosok, hogy ez mindennapos........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Mister_X
nagyúr
válasz mefistofeles #15381 üzenetére
Én tudom a választ. Berakta a Matchmaking a profilodat az állandó kivételek közé és folyamatos vereségre kárhoztat.
-
Mister_X
nagyúr
-
Bingisz
addikt
válasz Máté94 #15385 üzenetére
Jó neked. Nekem a CBT nem jött be. Unalmasnak találtam nagyon. Mondjuk azon meglepődtem, hogy ezt így kiadják open betába, de hát ők tudják, vagy rengeteget dolgoztak az elmúlt pár hétben.
Mister_X: Én meg a másik. Ha meg nem WoT-ozok, akkor irány a CS: GO.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Diarmand #15380 üzenetére
Pontosan... én a tier 4-5-ben érzem legjobban magam. Egyszerűen jobbak a tankok, mint feljebb. Ha valamit ki szeretnék próbálni, akkor itt simán megtehetem... olcsóbb a javítás
Nekem pl. a következő tankok jönnek be nagyon: luchs, su85b, t49, elc...
De ha valaki statot szeretne javitani, az is itt farmol. A kreditet mihez képest nem hozza jól? Persze, tier8 prém tankokhoz képest papundekli...
Kezdő játékosoknak egyébként páratlan sikerélményt tudnak nyújtani, mert míg tier6-ban 2 lövésből kiszed bármit a kv1s, addig itt egyedül képes lehet tartani egy oldalt... vagy sorban kiszedni 2-3 tankot láthatatlanul... ez szerintem elég jó motiváció
-
Mister_X
nagyúr
válasz kicsitrash #15389 üzenetére
"Kezdő játékosoknak egyébként páratlan sikerélményt tudnak nyújtani, mert míg tier6-ban 2 lövésből kiszed bármit a kv1s, addig itt egyedül képes lehet tartani egy oldalt... vagy sorban kiszedni 2-3 tankot láthatatlanul... ez szerintem elég jó motiváció "
Izé, csak szólok, hogy tier 4-5 is mehet KV-1S ellen és az az igazán ipari szopás... Nemhogy kettő, hanem egy lövésből szed ki és a 175mm pen megfogásához is lánctalp meg RNG kell. Elég ha rosszul kap el és elpukkansz, kigyulladsz (tier 5), vagy csak simán megöl (tier 4). Én olyan boldog voltam amikor meglett az első tier 6-os gépem (Type 58), hogy végre ki tudok én is osztani pár pofont ezeknek az ópé csicskavasaknak. Most bő 1500 csata után már T4-5-tel is jobban tudok játszani, de attól még tud bosszantó lenni egy KV-1S.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Mister_X #15390 üzenetére
Nem kell félremagyarázni
Én pl. szeretem a vak kis sportokat, rengeteg hp-t lehet lelőni róla. Arról a véletlenszerű pillanatról szeretttem volna beszélni, amikor egy tank a saját tierjében dolgozik. Ennyi erővel mondhatnánk, hogy tier6-ban meg ott van mumusnak az isu, az is 1hitel... Feljebb meg az fv...
Papírtd fronton úgyis mindegy, milyen tierben vagy... ha felspotoltak, meghaltál...
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15371 üzenetére
Az igen! Ha jól emlékszem jano_77 képén láttam anno az ON topicban, hogy 25 milliója van. Amúgy azért szólt be az A-44 mert kicsit megszedtem golddal.
- - - - - - - - - - - - - -
- Pershing 5200 sebzés, vereség. Buzi Waffennáci OPz. IV belopta a High caliberem, pedig a base xp meglett volna legalább 1500.
- Dream match: 30 emberből csak 2 embernek a WN8-a van 1000 felett, ráadásul az is a 2 legkisebb tank a mi csapatunkban. És a win rate is csak 4 embernek volt meg legalább 50%.
- Moments of tanks #38: Historical Battle (angol feliratos)"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Patrick76496 #15392 üzenetére
Azért én is be szoktam szólni, főleg ha olyan tank spam-eli a goltod, amibe rohadtul nem kéne.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Simi37
őstag
Ma az RGN igen kegyes volt... volt nálam kis és nagy javító Tigris1ben. Lövök ammot lőnek megjavítom egyszer megint megjavítom másodjára és megint...aztán 900hpról durr az ammo simán megnyertem volna a meccset de nem. Ez elég irreális.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
isti101
tag
üdv
néhány napja ,kb3, minden meccs elején kidob a játékból , a végén pedig nem jelenik meg a jelentés egyszerűen nem tölti be , kikel lepni aztán vissza de van hogy csak 3 próbálkozás után jutok fel csak pörög de nem enged fel, gépel nincs gond , nettel sem hiszem mert net rádiót, hallgatok,nem szakad meg
esetleg ha tudnátok valamit erre.
koszi. -
KisApám
addikt
válasz Patrick76496 #15392 üzenetére
"- Dream match: 30 emberből csak 2 embernek a WN8-a van 1000 felett, ráadásul az is a 2 legkisebb tank a mi csapatunkban. És a win rate is csak 4 embernek volt meg legalább 50%."
Számomra tökéletes volna
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon Silver / Gold: 4110 / 4114 / 4116 / 5118 / 6138
- Samsung galaxy s21 ultra
- HPE DL380 G10 16SFF: 2x Gold 6138 (40/80T -3.70GHz), 192GB SMART RAM, 8x SFF + 8x NVMe, RAID, ÁFÁs
- Eladó Yenkee Shotgun egér
- HP DL360 G9: 2x Intel Xeon E5-2680 v3, 24/48mag, 64GB - 768GB DDR4 ECC, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest